Niestety brak opisu co tu się stało. Może jakiś ekspert wyjaśni?
Mam coś podobnego w pracy - spinarka do opakowań działała na automacie i chłop chyba źle położył łapę, a później nie miał jej jak wyłączyć no i mamy to co mamy.
To jest fejk jak c🤬j, jeszcze specjalnie łeb podstawił. To nie zaciska tak mocno bo by kartony rozk🤬iało.
No ten drugi koleś to ewidentnie się położył i czekał na taśmę.
Taki sobie fake jak newsy na tvn
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Swooniak napisał/a:
Mam coś podobnego w pracy - spinarka do opakowań działała na automacie i chłop chyba źle położył łapę, a później nie miał jej jak wyłączyć no i mamy to co mamy.
Trzeba noga nadepnac na pedal zeby owinelo
TytanowyRosomak napisał/a:
To jest fejk jak c🤬j, jeszcze specjalnie łeb podstawił. To nie zaciska tak mocno bo by kartony rozk🤬iało.
Potwierdzam fake
podpis użytkownika
Brak sensownego podpisu.
Podaj dalej...
htp
2021-10-21, 18:10
McQurwa napisał/a:
Taki sobie fake jak newsy na tvn
Na szczęście jest TVP.
Sprzedaję takie maszyny, jebie fejkiem na kilometr
Dawno tak c🤬jowego faka nie było
Całe życie grał w komputer aż stary z domu wyjeb...ł i to pierwszy dzień pracy. Pewnie szukał SPACJI
co tu wyjasniać p🤬da nie pracownik
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
a mi się wydawało, że przy każdym urządzeniu w robocie stoi kamera i nagrywa
TytanowyRosomak napisał/a:
Co ty nie powiesz Sherlocku? Wywnioskowałeś że to fejk po tym jak zaciska ta maszynka? Rozłożyłeś ten 24sekundowy filmik na części pierwsze poddając go analizie aby oznajmić nam że to fejk ?
Ogólnie to zgadzam się, że to fejk. U nas w robocie mamy podobne paskarki do płytek. Tamto musi być doj🤬e więc takie maszyny mają trochę siły.