Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Falcao 2015-01-14, 20:42 2
to według ideologi Clarksona powinienem mieć w każdym głównym mieście w Polsce - Anglii- Niemczech ( taka praca) samochód bo żeby nie wyjść na biedaka?
Zgłoś
Costa 2015-01-14, 21:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MilJov 2015-01-14, 21:19
Pomyślcie że wśród pasażerów autobusu jest 10-15 kierowców, lepiej stać za jednym autobusem czy za 15 samochodami ?
Zgłoś
oozyxak0o 2015-01-14, 21:40 2
omgłomatkobosko napisał/a:

Zacytuję Clarksona, a brzmiało to mniej więcej tak:" Mam przepuszczać biedaków w autobusie, bo ich nie stać na samochód?Niech sobie stoją ."

Zgłoś
konto usunięte 2015-01-14, 21:41
omgłomatkobosko napisał/a:

Zacytuję Clarksona, a brzmiało to mniej więcej tak:" Mam przepuszczać biedaków w autobusie, bo ich nie stać na samochód?Niech sobie stoją ."

Jeśli dobrze pamiętam mówił też że dlaczego on ma stać w korkach skoro ludzie których nie stać na samochód mogą sobie bez przeszkód jechać autobusem bus pasem.
Zgłoś
tupak 2015-01-14, 21:53 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-14, 22:54
nie wiem jak można nie rozumieć, że autobusy powodują zmniejszenie korków poprzez to, iż na drodze jeździ mniej samotnie podróżujących osób w czteroosobowym aucie (inaczej pisząc: 3 miejsca wolne, pusta przestrzeń).
Zgłoś
kubullus 2015-01-14, 22:56
Zgłoś
aleosuza 2015-01-14, 23:27 2
Zgłoś
orzeszwmorde 2015-01-14, 23:52
Zgłoś
EloRico 2015-01-15, 1:09
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-15, 7:44
Oj jakbym jechał moją starą vektrą to bym się wpierdzielił w niego bez zastanowienia, nic bym na tym nie stracił, a nawet bym na tym zarobił. Może ten idiota następnym razem 2 razy się by zastanowił zanim zrobiłby to jeszcze raz.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-15, 12:56
Zgłoś
Estivo 2015-01-17, 1:40
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem