👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to według ideologi Clarksona powinienem mieć w każdym głównym mieście w Polsce - Anglii- Niemczech ( taka praca) samochód bo żeby nie wyjść na biedaka?
Pomyślcie że wśród pasażerów autobusu jest 10-15 kierowców, lepiej stać za jednym autobusem czy za 15 samochodami ?
omgłomatkobosko napisał/a:
Zacytuję Clarksona, a brzmiało to mniej więcej tak:" Mam przepuszczać biedaków w autobusie, bo ich nie stać na samochód?Niech sobie stoją ."

omgłomatkobosko napisał/a:
Zacytuję Clarksona, a brzmiało to mniej więcej tak:" Mam przepuszczać biedaków w autobusie, bo ich nie stać na samochód?Niech sobie stoją ."
Jeśli dobrze pamiętam mówił też że dlaczego on ma stać w korkach skoro ludzie których nie stać na samochód mogą sobie bez przeszkód jechać autobusem bus pasem.

nie wiem jak można nie rozumieć, że autobusy powodują zmniejszenie korków poprzez to, iż na drodze jeździ mniej samotnie podróżujących osób w czteroosobowym aucie (inaczej pisząc: 3 miejsca wolne, pusta przestrzeń).

Oj jakbym jechał moją starą vektrą to bym się wpierdzielił w niego bez zastanowienia, nic bym na tym nie stracił, a nawet bym na tym zarobił. Może ten idiota następnym razem 2 razy się by zastanowił zanim zrobiłby to jeszcze raz.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie