Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:28
maderfakermen 2020-10-01, 21:58 40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-01, 22:34 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Boss-man 2020-10-01, 22:37 8
Zgłoś
mygyry 2020-10-01, 22:39 35
Zgłoś
skoczek650 2020-10-01, 22:42 35
Rozporzadzenie o maseczkach nie stanowi prawa I jest niezgodne z polska konstytucja.
Jak beda wam kazali zakladac papersy tez bedziecie nosic?
Wylaczcie telewizje I rozcie glowami ludzie...
Zgłoś
trebles121 2020-10-01, 22:43 21
Zgłoś
abuk 2020-10-01, 22:43 20
Zgłoś
zdrowoyebne 2020-10-01, 22:43 18
Nie ma obowiazku noszenia maseczek.Jezlei przyjdzie kara mandat cokolwiek niepodpisuj idz do sadu.sa dnie ma prawa nic zrobisz.placa tylko lamusy co podpisuja.tak smao w sklepie nie ma prawa ci odmowic zakupow
Zgłoś
mam_racje 2020-10-01, 22:46 1
Komu z dupy wypadają ci foliarze, to nie zrozumiem.
Zgłoś
KaprysLosu 2020-10-01, 22:57 23
NataliaW napisał/a:

Może kierowca ma to w dupie czy on ma maseczkę może nie... ale jak wpadnie jakąś kontrola to prawdopodobnie kierowca będzie miał po dupie, że nie nakazał pasazerom mieć maseczek

Nie ma żadnego przepisu nakazującego noszenia masek... są tylko jakieś uchwały bez mocy prawnej... lipa tylko, że całą administracja działa bez podstaw prawnych, więc przed sądem trzeba udowadniać brak przepisów...
Zgłoś
deejay89 2020-10-01, 22:58 27
Zgłoś
ntrk 2020-10-01, 23:02 11
Zgłoś
Guwnojat 2020-10-01, 23:05 21
Ja jeżdżę bez maski, nikt mi nie ma prawa nakazać tego nosić. Gdyby kierowca na mnie tak wyskoczył, to by zbierał ząbki.

Atak cowidianów na mój komentarz mile widziany.
Zgłoś
abuk 2020-10-01, 23:05 9
NataliaW napisał/a:

Może kierowca ma to w dupie czy on ma maseczkę może nie... ale jak wpadnie jakąś kontrola to prawdopodobnie kierowca będzie miał po dupie, że nie nakazał pasazerom mieć maseczek

Niet. Miałem okazję ostatnio pytać o to kontrolerkę biletów. Niepodporządkowanie się do komunikatów podawanych w głośnikach komunikacji miejskiej dotyka ludzi niestosujących się do nich. Kierowca nie ma obowiązku patrzenia po lusterkach czy kamerach(których nie ma w kokpicie autobusów) czy ktoś ma maskę czy też nie. On ma inne zadanie Poza tym noszenie tej szmaty jest bardziej szkodliwe niż sam ''wirus''.
Zgłoś
deejay89 2020-10-01, 23:06 29
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem