Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Konflikt na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
misiequt 2010-10-01, 13:31 1
Auto małego wieśniaka i wszystko jasne.
Zgłoś
erotyczny 2010-10-01, 16:48 1
vivalame napisał/a:

tym razem się udało ale następnym prawdopodobnie BMW - Będzie Miał Wydatki

Bryka Młodego Wieśniaka
Amen
Zgłoś
4ndr3 2010-10-02, 0:05 1
Do śmiechu by mu było jakby kierowca któregoś (chyba) Ikarusa nie hamował. I strzałę by trzeba było klepać...
Zgłoś
Massivee 2010-10-02, 2:16 1
beria napisał/a:

nie takie akcje się po pijaku robiło

A żebyś zginął psie, tylko nie zabijając innych to taka Moja mała osobista prośba zalicz dźewkoooooo

Ja rozumiem poszaleć, ale poszaleć tam gdzie nie ma innych ludzi. Oprócz tych którzy tam chcą być, ten z🤬b prawie zderzył się z tym autobusem no przepraszam ale tam mogły być dzieci.
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-02, 7:53 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-04, 22:16
Kompletny brak wyobraźni !
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-20, 0:41
ŻAL... Gówniarz się dorwał E36 i udaje, że umie robić bączki. Buahahhahaaaa... Żeby się nie ośmieszyć lepiej dla niego by było robić przy mniejszym ruchu. Wrzucać wsteczny przed autobusem...żal... Cenię markę bmw, nie powiem, ale nie cierpię pseudokierowców.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem