👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Konflikt na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
vivalame napisał/a:
tym razem się udało ale następnym prawdopodobnie BMW - Będzie Miał Wydatki
Bryka Młodego Wieśniaka
Amen

Do śmiechu by mu było jakby kierowca któregoś (chyba) Ikarusa nie hamował. I strzałę by trzeba było klepać...

beria napisał/a:
nie takie akcje się po pijaku robiło
A żebyś zginął psie, tylko nie zabijając innych to taka Moja mała osobista prośba zalicz dźewkoooooo

Ja rozumiem poszaleć, ale poszaleć tam gdzie nie ma innych ludzi. Oprócz tych którzy tam chcą być, ten z🤬b prawie zderzył się z tym autobusem no przepraszam ale tam mogły być dzieci.

ŻAL... Gówniarz się dorwał E36 i udaje, że umie robić bączki. Buahahhahaaaa... Żeby się nie ośmieszyć lepiej dla niego by było robić przy mniejszym ruchu. Wrzucać wsteczny przed autobusem...żal... Cenię markę bmw, nie powiem, ale nie cierpię pseudokierowców.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie