👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bokun1237 napisał/a:
Świr za kierownicą BMW
![]()
![]()
Chyba Chciałeś napisać idiota do potęgi ;x
beria napisał/a:
nie takie akcje się po pijaku robiło
Ciebie tez po pijaku chyba zrobili.

@up
...i mama przez długi czas nie wiedziała, że jest w ciąży, dopóki nie zrobiła czegoś dziwnego na kiblu.
...i mama przez długi czas nie wiedziała, że jest w ciąży, dopóki nie zrobiła czegoś dziwnego na kiblu.
jaki bamber
takich kartoflów to teraz pełno, w końcu już po wykopkach.
takich kartoflów to teraz pełno, w końcu już po wykopkach.
po co mi mozg mam dres i fajna bejce
edit: a później okazyja, skora full opcja garażowany nie bity pierwszy właściciel, ale silnik zarznięty

edit: a później okazyja, skora full opcja garażowany nie bity pierwszy właściciel, ale silnik zarznięty

jeszcze zanim pojawiły się autobusy, wiedziałem, że to w polsce - poznałem po c🤬jowym tuningu starej bawary (światła a la lexus...)
przecież to złom
bawara z lat 90' nie jest fajnym autem. Kiedyś jeszcze była fajna ale to z 10 lat temu

kocur napisał/a:
po co mi mozg mam dres i fajna bejce
![]()
przecież to złom

bawara z lat 90' nie jest fajnym autem. Kiedyś jeszcze była fajna ale to z 10 lat temu

@up, wrong gdyż ponieważ bo bejca jest na białych blachcach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie