👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakby się pośpieszyli to by go uratowali. Na stacjach benzynowych są agregaty gaśnicze 25kg

KrisCFC napisał/a:
To że mokre podłoże = śliskie podłoże, wiedzą nawet w McDonaldzie
Poza Sosnowcem oczywiście

nie ma czegoś takiego jak:
"nie dostosował prędkości do panujących na drodze warunków"
tak jakby na ktoś jechał na lodowisku 5 km/h i wpadł w poślizg, zapewne mądra policja też powiedziałaby, że nie dostosował prędkości bo kto normalny wyjeżdża na lód autem...
anyway: jednego szrota i idioty mniej
"nie dostosował prędkości do panujących na drodze warunków"
tak jakby na ktoś jechał na lodowisku 5 km/h i wpadł w poślizg, zapewne mądra policja też powiedziałaby, że nie dostosował prędkości bo kto normalny wyjeżdża na lód autem...
anyway: jednego szrota i idioty mniej

Jakby gazu nie odpuścił to by łądnie bokiem wyszedl, alee odpuscił i go obrociło

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie