👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zginął od odniesionych obrażeń, a nie jak sugeruje tytuł "spłonął żywcem". Pracownicy lokalnej stacji benzynowej zdążyli ochronić kierowcę od ognia. Taki szczegół...

somet napisał/a:
Żal chłopaka, głupio zginął, zabrakło przysłowiowego "farta".
Farta to mieli ci, których nie zgarnął ze sobą.

Najgorszy filmik co widziałem na liveleak to był jak koleś płonął żywcem w aucie próbował wychodzić przez przednią szybę był już cały spalano dosłownie a nadal żył.
Jeśli ktoś zginął od uderzenia to raczej nie spłonął żywcem. Zapalił się silnik, a ze stacji benzynowej poleciał od razu koleś z gaśnicą (normalną, a nie tymi p🤬kami wożonymi w samochodach dla ozdoby). Kabina kierowcy pewnie nawet nie została objęta płomieniami, a nawet jeśli - to już nie żył.

Nie umiem wklejać cytatów, ale KrisCFC przyznaję 100%racji. Poza tym, wydaje mi się, że oszołom z Buni nie spłonął żywcem. Zostawił ryj na tyle ciężarówki.. Hi, hi, hi...

tylny napęd bmw , ślisko na jezdni , małe doświadczenie , ale jak mnie wkórwiają te teksty ,, niedostosowanie prędkości do warunków panujących na drodze ,, , często używany zwrot gdy jest nieodśnieżona ulica , koleiny z wodą , kiepska nawierzchnia ,osobiście to ciekaw jestem stanu drogi w miejscu wypadku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie