Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:42
Kierowca jeleń
wojtas09999 • 2025-09-27, 9:44
Niebezpieczne zdarzenie na niemieckiej „landówce”. Kierowca Movano (jeleń )potrącił kierowcę , który wpadł do kabiny busa przez przednią szybę.
Groźne zdarzenie z udziałem dostawczego Opla Movano i kierowcę miało miejsce we wtorek 23 września chwilę po godzinie 7:00 na drodze krajowej nr 199. Niemieckie służby ratownicze otrzymały zgłoszenie od systemu eCall zamontowanego w busie.

Po przyjeździe na miejsce okazało się, że jadący w stronę Anklam (kraj związkowy Meklemburgia-Pomorze Przednie) furgon potrącił butloszczocha, który wpadł niemal cały do kabiny.
Niestety kierowcą nasz kochany jeleń. Trafił na butloszkocha. I go potrącił. Glowa Jelenia niestety w tym wypadku drogowym utknęła w przedniej szybie.

Do niebezpiecznego zdarzenia z udziałem kierowcy doszło na trasie B199 w gminie Medow. Jeleniowi nic poważnego się nie stało, ale ciężko rannego kierowcę musiał zastrzelić łowczy. Mimo że butloszcz wybił szybę. Łowczy zdecydował się uśmierzyć mu ból. Lekarz mówil że zostało mu tylko 50 lat życia .

O niezwykłym szczęściu może mówić jeleń Movano, który z niegroźnymi obrażeniami został przekazany ratownikom medycznym.

Jeleń został wypuszczony i dalej zap🤬la busikiem wzdłuż tamtej straży.

Zmieniono 5 razy Zgłoś
Bulbulator 2025-09-27, 13:23 1
Pietrushka napisał/a:

Bo w realnym życiu, jak się spotka 3 osoby i jedna mówi że ta trzecia jest z🤬bem, to ta druga może dodać "no, bo coś tam coś tam, nie?" i wtedy jest "hehehe" bo się dwóch śmieje z tego trzeciego :DDDD
W internecie może to nie działa.

W internecie też to działa, jeżeli ludzie się rozumieją, albo się umówili.
To metoda "wkupienia" się w grupę, żeby do niej należeć na czyjś koszt. Powszechne, ale prymitywne zachowanie.
Zgłoś
maksym_gorki 2025-09-27, 13:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-27, 13:29 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
maksym_gorki 2025-09-27, 13:37 1
Bulbulator napisał/a:

Ty widziałeś rogatego psa?!
Nie chlaj tyle!

Na pierwszym zdjęciu jest bez rogów, za to z dziwną tylną łapą
Zgłoś
JoSeed 2025-09-27, 14:02 1
Nie wiem, o co chodzi, ale najważniejsze, że jeleń przeżył
Zgłoś
Tomilidżons1984 2025-09-27, 15:13
@wojtas09999 co ty za bełkot napisałeś, przeczytaj to...
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-27, 15:22 1
JoSeed napisał/a:

Nie wiem, o co chodzi, ale najważniejsze, że jeleń przeżył

Oczywiście, że to ważne, że jeleń przeżył.
Ma być świeży, kiedy będzie porcjowany do puszek.
Zgłoś
Piciuzcmg 2025-09-27, 15:27
Ciężko czyta się ten opis
Zgłoś
PabloSkills 2025-09-27, 15:42 1
Czytając to pomyślałem, że mnie popieprzyło, ale na szczęście jednak nie mnie.
Zgłoś
Wombat212 2025-09-27, 16:00
kuba1986 napisał/a:

Z tego opisu nie wiadomo, kto był kierowcą, a kto jeleniem...
Chyba że to jeleń był kierowcą 🤔

Tępym jeleniem jest autor tego wpisu
Zgłoś
Gieros35 2025-09-27, 16:22
Bulbulator napisał/a:

Masz może jakiś link do orginału?
Tekst jest chyba automatycznie przetłumaczony.

Nie, to jakiś debil próbował być śmieszny. Niech lepiej usunie konto i drugi raz już nie próbuje
Zgłoś
Pietrushka 2025-09-27, 16:51
Bulbulator napisał/a:

W internecie też to działa, jeżeli ludzie się rozumieją, albo się umówili.
To metoda "wkupienia" się w grupę, żeby do niej należeć na czyjś koszt. Powszechne, ale prymitywne zachowanie.

Tak. To świetna metoda na zdobywanie nowych znajomości i kontaktów. Zgadzało by się nawet że prymitywna, bo pewnie stosowana od zarania dziejów Najważniejsze jednak w tej metodzie to wychwycić osobę z którą i tak się nie dogadasz w jej pierwszych wersach i jak najszybciej zaniechać dalszych czynności.
To zapobiega wielu problemom.
Zgłoś
smc 2025-09-27, 17:15
Stop emigrantom z lasu.

Zabierają miejsca pracy i powodują wypadki.
Zgłoś
BatmanBB 2025-09-27, 18:19
Zgłoś
Pan_Doktur 2025-09-27, 18:25
na bank movano miało ecall
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem