👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gangus albo kretyn, albo i jedno i drugie.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Debil, sam najechał na motor bo nie ogarnął a potem miał pretensje, teraz bedzie sie ukrywał az go złapią i pójdzie siedzieć w pasiak i tyle wygrał przygłup

podpis użytkownika
dobry sadol to martwy sadol
W sumie jego wina to zarysowanie, niemniej nie każdy ma takie jaja żeby w uniesieniu gniewnym zdecydować się na zniszczenie swego auta

Dziewczyny nic tiu nie zawiniły. Motor wyprowadziła już za samochód, gdy ten przejechał. Powinien był spojrzeć w lusterko czy może cofać, bo równie dobrze mógł ktoś z tyłu podjechać. Do utylizacji gnoja.
Chciał je przelecieć, a tylko je przejechał.
To jak złamać palec w dupie.
To jak złamać palec w dupie.
Założę się o każde możliwe pieniądze, że za kółkiem suva też była zmywara. Umiejętność "rozjeżdżania" o tym świadczy.
I bardzo kurva dobrze, zachciało się nawracać. Pieski będą miały używanie
Tak mu się zachciało je rozjechać, że w 1:43 uderzył w kolejne zaparkowane pierdziawy.
Sraj1 napisał/a:
Założę się o każde możliwe pieniądze, że za kółkiem suva też była zmywara. Umiejętność "rozjeżdżania" o tym świadczy.
Akurat kierowcą SUV-a był niejaki Victor Vasquez. Uciekł, ale po kilku dniach zgłosił się na policję. Prawdopodobnie będzie odpowiadał za usiłowanie zabójstwa, za co grozi do 20 lat pierdla.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie