Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawo powinno zobowiązywać użytkowników dróg do rozjeżdżania takich niedojebów mózgowych uprzykrzających życie ciężko pracującym. Jeszcze k🤬y nic nie zrobiły w życiu, nie zapracowały na swoje utrzymanie, ale uzurpują sobie prawo pouczania innych.
Dokładnie tak! Jezdnia jest do jeżdżenia. Nie powinno być absolutnie żadnej ochrony prawnej dla pieszych na jezdni. Wchodzisz na własną odpowiedzialność. Byłby spokój a liczba wypadków z udziałem pieszych na jezdni drastycznie by zmalała.

ci pomarańczowi to zwykłe k🤬y opłacane przez kreml. Im bardziej orki dostają wp🤬l na ukrainie, tym wiecej z🤬bów opłacanych z kremla
Ty idz z tym do "pytanie na sniadanie"
ci pomarańczowi to zwykłe k🤬y
Nieprawda. Zwykłe k🤬y to chociaż uczciwie pracują i nikomu życia nie utrudniają. Te z🤬by na ulicy to k🤬y przebrzydłe.

Qua vadis poj🤬y świecie. .
Nieprawda. Zwykłe k🤬y to chociaż uczciwie pracują i nikomu życia nie utrudniają. Te z🤬by na ulicy to k🤬y przebrzydłe.
no przecież pracują na rzecz kremla
Dokładnie tak! Jezdnia jest do jeżdżenia. Nie powinno być absolutnie żadnej ochrony prawnej dla pieszych na jezdni. Wchodzisz na własną odpowiedzialność. Byłby spokój a liczba wypadków z udziałem pieszych na jezdni drastycznie by zmalała.
Będziesz we Wrocku, to pisz do mnie na PW, bo realne piwo za to Ci się należy!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie