Kierowca nie robi sobie nic z tego że waga jego ciężarówki kilkakrotnie przekracza max. dopuszczalną.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
🔥
Katering dietetyczny
- teraz popularne
I tu jest dylemat... Czy gościu leje na przepisy, czy zarządca drogi zatrudnia idiotów, którzy stawiają tam taki znak?
ciekawe czy tam nie jest napisane "nie dotyczy zaopatrzenia" pod tym znakiem bo jesli tak to jak mial dostawe gdzies, gdzie inna droga nie mozna dojechac to mu nic nie moga zrobic
maps.google.pl/maps?hl=pl&q=sufczyna&ie=UTF-8&hq=&hnea... tuż poniżej macie ten most. czy ja wiem czy jest mowa o dobrym oznakowaniu? no ale czekaj czekaj. gdzie wcześniej drogowcy mieliby postawić owy znak? parę kilometrów wcześniej aby kierowca mógł tylko wjechać w ślepą uliczkę? no własnie. ewidentna wina kierowcy. wątpie aby jechał tędy pierwszy raz. naturalne zachowanie w naszym kraju biorąc pod uwagę naszą infrastrukture. jestem wypity. nie zwracajcie uwagi na moj kom.
Jeżeli ma gdzieś rozładunek i musi tamtędy jechać, a ma zezwolenie od zarządcy drogi to nie widzę problemu.Chociaż jakby się zwaliło było by nie ciekawie...
Wiecie co, ekspertem nie jestem, ale z ojcem jechałem tir'em po Polsce. I ch*j że znak dadzą Ci 50 metrów przed mostem, a GPS prowadzą przez wieś zabitą dechami, to nawet nie ma jak zawrócić. Spróbuj cofać, życzę powodzenia i krzyż na drogę. Gdyby w Polsce było lepsze oznakowanie, dojazd i jeszcze wiele wiele więcej to można byłoby mieć pretensje do tego kierowcy, jak i pozostałych.
50 ton?
I od kiedy gimbus (na dodatek tępy jak ma łyżka) prawo poruszać się dwuśladem?
I od kiedy gimbus (na dodatek tępy jak ma łyżka) prawo poruszać się dwuśladem?
autor nagrania nawet pojecia nie ma jak wyglada ciezarowka z ladunkiem 50tonowym
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie