Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mareczex093 2013-08-20, 22:44
squ87 napisał/a:

Niejednokrotnie wydaje mi się, że kacapy robią takie rzeczy specjalnie, że to ustawione...
Bo jakim imbecylem trzeba być, żeby robić takie głupoty, ewentualnie jak trzeba być pijanym?

Wiesz w ogóle kto to kacap baranie? Nie, nie czytaj w necie, a potem mi odpisz tylko zrób to na żywioł bo wątpię, że masz w ogóle pojęcie jakiego słowa używasz katolu.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-20, 23:10
Miałem nadzieję że jest żywy
Zgłoś
shin69 2013-08-20, 23:42
@mareczex093: Nie zgrywaj "oświeconego", lewaku. W Polsce mianem "kacapów" określa się pogardliwie Rosjan (każdy słownik poda ci taką definicję) i zapewne komentarz, który napisał squ87, wywołał głęboki ból twojej politpoprawnej dupy.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-20, 23:54
ramzei napisał/a:

W cywilizowanym kraju na gościa by trąbili, próbowali go jakoś uświadomić. Ale nie w rosji tu tylko liczy się dobry materiał na neta

To źle?
Zgłoś
normals522 2013-08-21, 9:05
squ87 napisał/a:

Niejednokrotnie wydaje mi się, że kacapy robią takie rzeczy specjalnie, że to ustawione...
Bo jakim imbecylem trzeba być, żeby robić takie głupoty, ewentualnie jak trzeba być pijanym?

Nic specjalnego. Wystarczy przemeldować się do Rosji i jakoś samo tak przyjdzie.
Zgłoś
bialysrem 2013-08-21, 9:09
ramzei napisał/a:

W cywilizowanym kraju na gościa by trąbili, próbowali go jakoś uświadomić. Ale nie w rosji tu tylko liczy się dobry materiał na neta

Chyba nie masz na myśli Polski?
Zgłoś