📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
borisklinga napisał/a:
lepszy efekt gdy głowa w środku a nogi pod kołami
No nie wiem, dziwna pozycja. Ja bym wolał tak ją r🤬ać.

na pewno ten kierowca specjalnie wymierzył żeby za łeb złapać, bo przecież kobieta nie jest taka głupia żeby przypadkiem dała się zatrzasnąc

specjalnie nie otwierał tych drzwi na przystankach, by na ,,bazie" zapiąć ją w dupsko

Trzeba być skończoną ofermą aby dać się tak przyszpilić... przecież jak się to gówno zamyka to można to własną siłą powstrzymać wiem bo często biegałem za autobusami tramwajami

Za ciepło było jej w autobusie, więc się postanowiła trochę ochłodzić
Btw. byłem świadkiem jak dziewczyna wcisnęła się do zatłoczonego podmiejskiego, niestety jej plecak już nie dał rady.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie