Kierowca Frank Cannistra, biorący udział w zawodach drag race, ucieka z płonącej Mazdy RX-3.
Kiedy po wypuszczeniu spadochronu i zdjęciu nogi z gazu okazuje się, że auto nadal przyspiesza (zablokowana szeroko otwarta przepustnica) i nie da się normalnie wyhamować, kierowca postanawia skierować je prosto w ścianę bezpieczeństwa. Wszystko to dzieje się przy prędkości 250 km/h.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-05-26, 1:26
Kupa majty by mi liznęła. Koleś nie spanikował i za to piwo dla niego.
Tak to wyglądało z zewnątrz:
prawdziwy mężczyzna nie ucieka od niczego
konto usunięte
2014-05-26, 15:44
Cannister-nazwisko zobowiązuje!
Szybko ta pizze musza dowozic.
konto usunięte
2014-05-26, 17:02
ale wygral?
Jak to auto musi być zajebiście twarde. Przy takiej prędkości praktycznie nic się nie stało. Szkoda, że nie ma takich zabezpieczeń w zwykłych samochodach.
Co to za skrzynia biegow? Jakis automat? Manual?
Cala akcja wyglada troche jakby probowal wychamowac biegami, tylne kola wpadly w poslizg i jeb. Nawet widac ze probowal kontra wyprowadzic auto z poslizgu.
Jeśli to było celowe wjechanie w sciane to ja jestem konczita kielbasa.
konto usunięte
2014-05-26, 17:58
Widać jak wpadł w poślizg, a nie tam celowo... co za przygłup to opisał.