Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
weltmajster 2014-06-10, 21:00 63
Żeby go tylko nie rozstrzelali. Parodia nie policja.
Zgłoś
ProVVe 2014-06-10, 21:02 27
Tyle wiedzą, a c🤬ja zrobią bo go nawet złapać nie "umią"...

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
MadCowRider 2014-06-10, 21:06 218
@up - "Umią, umią", ale raz już umorzyli postępowanie w jego sprawie i teraz zrobią to samo. Zaleta posiadania matki na stanowisku prokuratora i ojca, który za komuny był ważną figurą, przez co i teraz ma układy...

podpis użytkownika

As the riders loped on by him he heard one call his name
If you want to save your soul from Hell a-riding on our range
Then cowboy change your ways today or with us you will ride
Trying to catch the Devil's herd, across these endless skies
Zgłoś
dogip 2014-06-10, 21:07 63
Tata ma plecy, będzie dobrze.
Zgłoś
podlasianin374 2014-06-10, 21:21 3
zaraz się okaże że to syn/kuzyn/brat kogoś ważnego i gówno co mu zrobią, ot taka nasza polska rzeczywistość
Zgłoś
zeusik6 2014-06-10, 21:21 55
100 piw dla kogos kto byl w Stanach i orientuje sie, jaka kara spotkala by go tam i co czekalo by go po poscigu?

P.S. KNP ! K🤬a mać!!!!
Zgłoś
E................1 2014-06-10, 21:36 65
"To ze jest dobrym kierowcą to wcale nie oznacza że potrafi dobrze jezdzić bo dobry kierowca jeszcze potrafi myslec a ten niestety myslec nie potrafi"

Ja p🤬le ... Żal mi tego gościa, gdziekolwiek nie zobacze jego psiarskiej mordy to po prostu od razu mi sie go robi żal..
Zgłoś
markop4321 2014-06-10, 21:39 28
Nie cierpie tego pieska powinni go juz wywalić. A co do gościa z bmw to trzeba oddać że kierowcą jest dość dobrym.
Zgłoś
Bila 2014-06-10, 21:41 34
Jeszcze Małyszowi to przyklepią.
Zgłoś
Jason-X 2014-06-10, 21:53
jakąś starą astre policyjną to by mogli podstawić - gość nie ma prawka na B więc jego wina a z tego co kojarzę to chyba ten sam błazen co go w "drogówce" na tvn jebli ostatnio w takiej samej becie i bez prawka ...
Zgłoś
crystaldragon 2014-06-10, 21:56 72
Ten policjant jest jednym z tych rodzajów glin które potrafią się doj🤬 do wszystkiego byleby cię uj🤬. Z drugiej strony nie wiem kogo interesują takie pierdoły, rząd będzie wypłacał zasiłki dla żydów a oni o jakimś piracie z zadupowia wielkiego
Zgłoś
boss. 2014-06-10, 22:14 6
C🤬ja mu zrobią.
Zgłoś
c................q 2014-06-10, 22:23 20
nie jestem zwolennikiem takiej ostrej jazdy! ale każdy chciałby tak chociaż raz! pozap🤬lać! łącznie z tym Policjantem.. tera tak gada, a w domu żonę wołał "jadzia! zobaaa! ale czaaaddd!"
Zgłoś
TheMozg01 2014-06-10, 22:56 37
Jak mnie wk🤬ia mylenie rajdów z wyścigami. Dziennikarze p🤬lą od kilku dni o rajdach. Jakich k🤬a rajdach! A na dodatek ten Froguś/Boguś/Robuś bierze udział w zawodach driftingowych, a nie w rajdach czy wyścigach. Niedoinformowani p🤬leńcy..
Dziękuję za uwagę, idę po maść.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie