Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
AlCapone 2025-04-12, 17:25 7
Gosc wyglada jak zombi. Moze mu te slynne indyjskie krowie placki tak zaszkodzily?
Zgłoś
Marek695454 2025-04-12, 17:31 9
Ale piwko dla gościa za trafienie motoszmaty
Zgłoś
Ciekawy_Zycia 2025-04-12, 17:42
AlCapone napisał/a:

Gosc wyglada jak zombi. Moze mu te slynne indyjskie krowie placki tak zaszkodzily?

Nie wiem co ty wpierd...alasz - jakie dropsy? ale wyraźnie widać, że między samochody wbił się motocykl wraz z siodłem... 🤣🤣🤣😁😁😁👌👍👍.
Co prawda reakcja kierowcy o sekunde opóźniona ale on pewnie się słonia spodziewał... 🤣🤣🤣😁😁😁👌👍👍
Zgłoś
Lobo24 2025-04-12, 18:04 1
I on tak codziennie?
Zgłoś
Rotary 2025-04-12, 19:11 10
Czy mi się zdaje, czy on ma luzu na pół obrotu kierownicy?
Zgłoś
Johnrambo1993 2025-04-12, 20:23
Chciał się popisać wariat hehe
Zgłoś
Baronessa 2025-04-12, 20:24 7
14 godzina butloszczocha za fajerą potrafi być wyczerpująca, ale towar musi być dostarczony na czas, więc trzeba zap🤬lać...
Zgłoś
smc 2025-04-12, 20:36
Kierowcy z Indii myli się dwa razy.
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-04-12, 21:13 4
AlCapone napisał/a:

Nie to mu zaszkodziło, tylko przemęczenie. On zasypiał.

[ Dodano 2025-04-12, 21:23 ]
Baronessa napisał/a:

14 godzina butloszczocha za fajerą potrafi być wyczerpująca, ale towar musi być dostarczony na czas, więc trzeba zap🤬lać...

Można też rozsądnie zrobić pauzę i się spóźnić na termin, a następnie postarać się o jakiś transport do domu, bo dostał zwolnienie telefoniczne.
Nikt bez przymusu i dobrowolnie czegoś takiego nie robi. W 99,9% przypadków jest to przymus szefa pod ciągłą groźbą natychmiastowego zwolnienia. Ja sam po czymś takim wracałem z Irunu w Hiszpanii do domu w Zagłębiu Ruhry. W parę minut znalazłem innego kierowcę w podobnej przymusowej sytuacji i zaproponowałem mu jazdę jako zmiennik. Chłop przystał na to i wóz już się toczył bez zbędnych przerw.
Nikt nie robi tego dobrowolnie.

[ Dodano 2025-04-12, 21:31 ]
Baronessa napisał/a:

Dzięki, mam wrażenie, że Ty chyba też coś na ten temat wiesz.
Zgłoś
ufok 2025-04-12, 22:05
Ten na motorku też spał
Zgłoś
Lipiniorz25 2025-04-12, 23:24
Szybciej,szybciej...
Zgłoś
rodziu 2025-04-13, 0:48 1
Drogi ładne maja świeży asfalt
Zgłoś