W zeszły poniedziałek w autobusie zawiodły hamulce na dojeździe do São Paulo. Trzynaście osób zostało rannych, dwie w ciężkim stanie. Łącznie uszkodzonych zostało 16 pojazdów.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Magiczny napój
- teraz popularne
🔥
Motop🤬deczka bez kaka-kasku
- teraz popularne
W zeszły poniedziałek w autobusie zawiodły hamulce na dojeździe do São Paulo. Trzynaście osób zostało rannych, dwie w ciężkim stanie. Łącznie uszkodzonych zostało 16 pojazdów.
rewelacja. Mam nadzieję, że filmik obejrzeli twórcy nowego GTA i rozumieją, że autobus nie blokuje się po stuknięciu 10 osobówek naraz.
Może jestem debilem, ale ja pewnie próbowałbym zablokować sie na jakiejś przeszkodzie i nie widzę w tej logice błędu...
Nazhir napisał/a:
Mam nadzieję, że filmik obejrzeli twórcy nowego GTA i rozumieją, że autobus nie blokuje się po stuknięciu 10 osobówek naraz.
Ej, nie pisz takich rzeczy bo premierę przesuną na 2035 roku
Przed wyjściem ustawiając się w kolejkę każda z tych głupich p🤬d drących japę powinna otrzymać liścia wychowawczego. Co to za stworzenia są to jest dramat.
Pewnie tylko dlatego chciał zatrzymać autobus, żeby one przestały drzeć p🤬dę.
Mało że nie wytrąca prędkość to jeszcze przyspiesza , to nie hamulce , były przyczyną pomylił gaz z hamulcem jakąś inna awaria ,chyba a na końcu wjazd pod górę z tą samą prędkością
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie