zrobisz C+E to porozmawiamy. Bo nie widział i na 100% nie poczuł. Fakt że mogł zauważyć, że stoi za blisko krawedzi i naczepa mu najdzie.
Oho inżynier C+E zabrał głos.
Nie widział, ale fakt że mógł zauważyć.
Pieszego też mógł zmielić pod naczepę bo przecież nie widzial i nie poczul.
podpis użytkownika
Quae nocent, docentŁap, bo sie odkleiłeś konkretnie
Mogę ci fot odbytu na prv wysłać to będziesz miał na dziobie :-p :-p :-p C===3

zrobisz C+E to porozmawiamy. Bo nie widział i na 100% nie poczuł. Fakt że mogł zauważyć, że stoi za blisko krawedzi i naczepa mu najdzie.
Odezwał się znawca pojazdów a jedynie jaki prowadził to samochodzik elektryczny w wesołym miasteczku
Jako Wrocławianin mam jedno pytanie - co ten zestaw robił w tym miejscu? Zjazd z obwodnicy ma bezpośrednio na Bielany, a wjechał gdzieś w te wąskie uliczki. Po jaki c🤬j?
W tym Wrocławiu to jednak są matoły, skoro nie potrafią przeczytać nazwy miasta Włocławek. Wrocław to inne miasto oddalone od Włocławka o ok 250 km
co z tego że zrobił skoro dalej nie umie jeździć? jak nie widzi to może okulary niech sobie kupi albo lusterko wyreguluje? a jak taki cymbał zdał, to powinno się sprawdzić jaki egzaminator dał mu to uprawnienie
Daj sobie synu spokój bo cię jak burą sukę tu zjadą. Tirop🤬dy nauczą sie po autostradach jezdzic to wtedy pogadamy! Na ten moment miłego obciagania kolegom na postojach (w sumie wiemy po co sie spieszą i 10 minut sie wyprzedzają)
wyj🤬 ich na tory niech nie jeżdżą po wioskach i miasteczkach zapychając powiatowe!
W tym Wrocławiu to jednak są matoły, skoro nie potrafią przeczytać nazwy miasta Włocławek. Wrocław to inne miasto oddalone od Włocławka o ok 250 km
Ło cholera! Mia culpa! Idę po okulary!

podpis użytkownika
Quae nocent, docentzrobisz C+E to porozmawiamy. Bo nie widział i na 100% nie poczuł. Fakt że mogł zauważyć, że stoi za blisko krawedzi i naczepa mu najdzie.
Nie zesraj się z tym swoim C+E... Jest coś takiego jak rejestrowanie drogi, ale większość z was inteligenci z podstawowym, woli pieprzyć przez CB albo pisać SMS'y przy dojeździe do skrzyżowania z myślą "jestem większy to mam wyj*bane". Kutwa.. dojeżdżasz do krzyżówki, stajesz na czerwonym i nie wiesz, że sygnalizatory są najczęściej po bokach a dopiero potem u góry... i wielkie zdziwienie, że coś skosiłeś.. Normalnie VIPY dróg, bo udało im się prawko zdać na coś co waży pow. 3,5T. Mistrzostwo świata normalnie...