Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kierowca zawodowy
Anal_Intruder_69 • 2021-08-20, 8:56
Zdarzenie z 11 sierpnia 2021 roku. Akcja we Włocławku. Kierowca uciekł z miejsca zdarzenia.

Ja rozumiem, że martwe pole i mało miejsca, ale raczej musiał poczuć lub usłyszeć uderzenie.

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
baronturbina 2021-08-20, 9:11 2
J🤬a tirop🤬da. Chociaż tyle że się w tym czasie nie wyprzedzał z innym matolem swojego pokroju, bo film by dwa dni trwał z różnicą prędkości 0,5 km/h.
Zgłoś
Zarejestruj 2021-08-20, 9:21 71
zrobisz C+E to porozmawiamy. Bo nie widział i na 100% nie poczuł. Fakt że mogł zauważyć, że stoi za blisko krawedzi i naczepa mu najdzie.
Zgłoś
Teemov2 2021-08-20, 9:30 4
Prawda, takiego słupka nie poczujesz przy tej wadze i nie zauważysz jak koń całkiem w innym kierunku
Zgłoś
Misiek_KRK 2021-08-20, 9:36 29
Skręt z ulicy Wiejskiej w jednokierunkową ulicę Długą. Szanse na prawidłowy manewr skrętu dla takiego zestawu niewielkie. Albo zawadzi tyłem, albo musi mocno ścinać zakręt z lewego pasa.
Przy takiej masie to mógł nie poczuć takiego stuknięcia.
Zgłoś
sznnek 2021-08-20, 9:52 4
Poczuć buahaha
Zgłoś
anonek1337 2021-08-20, 9:57 17
Jadąc zestawem który ma długość ponad 15m, będąc załadowanym na full ważysz 40t, uderzasz tyłem naczepy w jakieś gówno co wisi na drodze także nie ma szans żeby poczuł jakiekolwiek uderzenie
Zgłoś
Pees4 2021-08-20, 10:00 17
Sadol jak c🤬j, gościu sygnalizator skosił
Zgłoś
Wełzew 2021-08-20, 10:41 8
baronturbina napisał/a:

j***na tirop*zda. Chociaż tyle że się w tym czasie nie wyprzedzał z innym matolem swojego pokroju, bo film by dwa dni trwał z różnicą prędkości 0,5 km/h.

gdyby nie ta tirop🤬da nie miał byś na czym sadistica przeglądać i byś żarł szczury od sąsiada
respekt dla tirowców chociaż h🤬je ale zawsze te chińskie gówno nam przywiozą
Zgłoś
Spidzio199 2021-08-20, 11:04 7
Wełzew napisał/a:

gdyby nie ta tirop🤬da nie miał byś na czym sadistica przeglądać i byś żarł szczury od sąsiada

Tia… jasne, a każdy kurs to narządy do przeszczepu albo świeże bułeczki dla głodujących dzieci - i dlatego musza blokować lewy pas na autostradach i srać pod naczepą zamiast w kiblu - żeby nie stracić cennych sekund, bo dzieci umrą z głodu a narządy się zmarnują…. Normalnie zbawienie wiekuiste i misja od Boga żeby być tirowcem
Zgłoś
Misiek_KRK 2021-08-20, 11:07 4
Wełzew napisał/a:

jeszcze większe bóg zapłać gościowi, który koło wymyślił. Ty jednak jesteś debilem
Zgłoś
kogut117 2021-08-20, 11:21 7
Szukałem jakiegoś trupa ciągnącego za zestawem, a tu sygnalizator....
Zgłoś
baronturbina 2021-08-20, 11:25 6
Wełzew napisał/a:

Daj sobie synu spokój bo cię jak burą sukę tu zjadą. Tirop🤬dy nauczą sie po autostradach jezdzic to wtedy pogadamy! Na ten moment miłego obciagania kolegom na postojach (w sumie wiemy po co sie spieszą i 10 minut sie wyprzedzają)
Zgłoś
Dmger 2021-08-20, 12:15 15
Jeżdżę zestawem 25m o wadze 42 ton na pusto, często zadaję się z dwóch pasów aby się zmieścić. Kiedyś busiarz wcisnął się na częściowo zajęty przeze mnie pas. Przeciągnąłem go za sobą dobre 300 metrów na przystanek. Nic nie poczułem, Ciągnik o mocy 750 koni Bus do kasacji, u mnie gniazdko od gabarytki do wymiany. Przyjechała policja i typ jeszcze dostał mandat.

Więc nie spinajcie się tu dzieci nidforspida, usiądźcie za kółko zestawu, wtedy dyskutujcie Albo chociaż zróbcie prawo jazdy
Zgłoś
Zasysacz 2021-08-20, 12:45
kogut117 napisał/a:

Szukałem jakiegoś trupa ciągnącego za zestawem, a tu sygnalizator....

Widzę tez poczułeś się oszukany
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie