Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:36

W czwartek rano na drodze ekspresowej S52 w pobliżu Bielska-Białej doszło do śmiertelnego wypadku. Nie żyje kierowca, który po karambolu na tej trasie zawrócił, by nie stać w korku i zderzył się czołowo z innym pojazdem.
Pierwsze zdarzenie na S52 miało miejsce po godz. 5.30. W wyniku kolizji trzech samochodów nikt nie odniósł poważnych obrażeń, jednak ruch na trasie został całkowicie wstrzymany. Kierowcy utknęli w korku, a służby rozpoczęły działania na miejscu.
Nagle ruszył pod prąd
Kilka minut po godz. 6 doszło do kolejnego, tragicznego w skutkach wypadku. — Jeden z kierowców podjął decyzję, by zawrócić i jechać pod prąd. Zderzył się czołowo z innym pojazdem. Zginął na miejscu – przekazał asp. Przemysław Kozyra z Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej.
Droga ekspresowa S52 przed Bielskiem-Białą jest zablokowana. Służby drogowe organizują objazdy, a jezdnia może pozostać nieprzejezdna jeszcze przez kilka godzin.
Droga S52 na tym odcinku łączy Bielsko-Białą z granicą z Czechami w Cieszynie Boguszowicach.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RubasznyWęgorz 2025-07-17, 10:30 51
Mam nadzieję, że pasażerom prawidłowo jadącego auta nic się nie stało.
Zgłoś
cedrikk 2025-07-17, 10:31 16
Darwinowski dobór naturalny
Zgłoś
Gunter88 2025-07-17, 10:35 8
Za debilizm sie płaci
Zgłoś
romek134 2025-07-17, 10:36 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
żmij 2025-07-17, 10:36 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ŻóltoCzarnyŻydPedał 2025-07-17, 10:39 14
Taki to ma szczęście, w żadnym korku już nie postoi.

podpis użytkownika

Koniec z wolnością na sadisticu. Ż__owski spisek.
Zgłoś
jozinb 2025-07-17, 10:53 6
Niesamowity kretyn, na szczescie tylko on zginal.
Ma ktos wiecej zdjec albo jakies filmy? dosc tloczno tam bylo w momencie wypadku.
Zgłoś
Pablohasan85 2025-07-17, 10:58
Selekcja naturalna
Zgłoś
SizzleMyDizzle 2025-07-17, 11:00 4
miejmy nadzieję że w piekle będzie miał cały czas pod prąd
Zgłoś
Nazhir 2025-07-17, 11:07 2
ależ byłoby kombo, gdyby korytarzem życia z przeciwnej stronie jechał kierowca BMW, czy Skody, który chciał wystrychnąć na dudka wszystkich frajerów tkwiących w korku...
Zgłoś
czescjed 2025-07-17, 11:12 3
RubasznyWęgorz napisał/a:

Mam nadzieję, że pasażerom prawidłowo jadącego auta nic się nie stało.

Koleś wyszedł z auta o własnych siłach
Zgłoś
smc 2025-07-17, 11:23 1
Kto nie jechał nigdy pod prąd korytażem rzycia niech pierwszy żuci kamieniem...
Zgłoś
JoSeed 2025-07-17, 11:25
Przynajmniej zapłacił za swoj błąd.
Zgłoś
romek134 2025-07-17, 11:35 2
Gunter88 napisał/a:

Za debilizm sie płaci

cieszy mnie że w tym przypadku zapłacił głównie głąb któremu nie chciało się czekać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem