Z serii: "Czy wiesz, że...?", z dedykacją dla kierowców, którzy uważają, że kierunkowskazów używać nie trzeba.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Mistrzu
Patrz wtedy na koła, jeśli się prostują - to rura do przodu, u mnie się sprawdza za każdym razem.
konto usunięte
2013-11-04, 22:44
w polsce jazda po rondach to pikuś, we włoszech to poprostu batalia o to kto pierwszy ma na te rondo wjechać, a kierunkowskazy są im raczej obce.
Prawdziwy kierowca nie zdradza gdzie jedzie!
Czekam na komentarz bongmana, że pracował przy kierunkowskazach.
konto usunięte
2013-11-05, 0:02
ja mam z prawej strony wihajster i co ja teraz mam zrobić? Kupić punto bo pikuś jakiś tak chce? Won
konto usunięte
2013-11-05, 8:20
Bad Mother Fucker
A skąd do cholery kierowca co stoi po przeciwnej stronie ronda ma się domyślić gdzie wjechałeś na rondo? Albo źle zrozumiałeś, albo uczyl cie jakiś idiota.
Sonko
A może tez ci przeszkadza jak się światlo od czyichś lusterek odbija? Jak ci to wszystko przeszkadza to przerzuć sie na autobusy. Poza tym, kto na skrzyżowaniu zaciąga ręczny?
gorzej niż z rondami, jest z typami, co sobie jadą 70-80 km/h i nagle sobie zwalniają do 10 km/h, wrzucając jednocześnie migacz oraz skręcając. zatłukłbym.
konto usunięte
2013-11-05, 9:50
Najlepsi są tacy co raz mignął i myślą że już wszyscy znają ich zamiary...