👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Najważniejszy jest przekaz informacji a jeszcze ważniejsze to jej zrozumienie.
Czy w Kazachstanie też jest embargo na auta powyżej sześciu lat?
Czy w Kazachstanie też jest embargo na auta powyżej sześciu lat?

Piwo za muzyke - z tym ze w oryginalnym soundtracku z Amelii nie ma beatu.. Co do kultury jazdy - tam gdzie mieszkam ( NE UK ) wystarczy włączyc kierunek i jesli nie pierwsze to drugie auto cie wpusci - chocby korek mial 10 kilometrów

koreapłn napisał/a:
@up
moja propozycja jest taka:
w googlach wpisz: rainy mood, wejdź w pierwszy link i w tym czasie odpal ten utworek
kolega poczytał komentarze na jutubie? To daj mi łapke w góre

filmik spoko, muzyczka też, ale awaryjne maja swoje przeznaczenie, za "ustąpienie" dziękuje się raz lewym, raz prawym itd., ale nie awaryjnymi...

i co w tym nadzwyczajnego?
P.S Kazachstan, a prawie jak w Polsce
P.S Kazachstan, a prawie jak w Polsce

@Cain69
nie tak dawno ktoś wpadł na pomysł że takie "mruganie" światłami (długimi) jest niebezpieczne. kolega tak ostrzegał bo był w tych 45%... dostał 200zł mandatu.
nie tak dawno ktoś wpadł na pomysł że takie "mruganie" światłami (długimi) jest niebezpieczne. kolega tak ostrzegał bo był w tych 45%... dostał 200zł mandatu.
Powiem tak. BMW i Mercedes to auta dla wielu dziś niedostępne. Są luksusowe, świetnie wykonane i prestiżowe (choć moim zdaniem lekko przereklamowane jeżeli chodzi o cena-jakość). Niestety ludzie którzy nimi jeżdzą mają często skończone tylko gimnazjum (mój kolega ma niepełne podstawowe i jeździ e36). Dzisiaj stare BMW można kupić już za 1500PLN więc wiemy z czym to się wiąże.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie