👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

koreapłn napisał/a:
nie mogłem skojarzyć że to z filmu "Amelia"
skleroza kurde
Łap pełnego soundtrack'a: /watch?v=4SRj-av79Ts
@up
moja propozycja jest taka:
w googlach wpisz: rainy mood, wejdź w pierwszy link i w tym czasie odpal ten utworek
moja propozycja jest taka:
w googlach wpisz: rainy mood, wejdź w pierwszy link i w tym czasie odpal ten utworek
Bo generalnie nie powinno się dziękować awaryjnymi, w ostateczności kierunkowskazami naprzemiennie.
@koreapłn - fajne, ale obecnie u mnie nie wnosi nic za bardzo, bo za oknem szaleje burza i leje deszcz.
@koreapłn - fajne, ale obecnie u mnie nie wnosi nic za bardzo, bo za oknem szaleje burza i leje deszcz.

ja tez daje ci piwko za info za muze mnie tez sie podoba kuropatwa121 nie wszyscy lubia hard basy
tak samo podobala mi sie muzyczka z takiego ruskiego filmu Beema taka melodyjka z telefonu albo z filmu nienawisc ( La Haine - piosenka Boba Marleya Burnin' And Lootin' ) poprostu wypas
tak samo podobala mi sie muzyczka z takiego ruskiego filmu Beema taka melodyjka z telefonu albo z filmu nienawisc ( La Haine - piosenka Boba Marleya Burnin' And Lootin' ) poprostu wypas
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie