Prze-moc napisał/a:
myslicie ze oplem by wychamował ?
Opel to nie auto tak jak szwagier nie rodzina

Co do filmu

Ja mam siódemkę w klasycznym wydaniu, piękna indywidualna wersja. Szczerze mówiąc jak widzę co niektórzy porobili ze swoimi autami to szlag mnie trafia. *Gleba*, inne zderzaki, światła i prócz znaczka niczym nie przypomina BMW. To marka dla doświadczonych kierowców a nie wsiowych idiotów, którzy pierwszy raz widzą w miarę normalną drogę miastową.
5:38 - to nie Adam Małysz? On coś podobno terenówkami śmiga
@UP! Ty na serio, czy jesienne słoneczko Ci przygrzało za mocno?

@UP! Ty na serio, czy jesienne słoneczko Ci przygrzało za mocno?

@ Nattsjel
rozumiem ze piszesz o przerobieniu auta z zderzakami z allegro czy reala, bo seryjne auto z dobrą felgą i glebą wcale źle nie wygląda, tylko musi być zrobione z klasą, bez żadnych wiejskich dodatków
Ja tam german style lubię.
rozumiem ze piszesz o przerobieniu auta z zderzakami z allegro czy reala, bo seryjne auto z dobrą felgą i glebą wcale źle nie wygląda, tylko musi być zrobione z klasą, bez żadnych wiejskich dodatków

Ja tam german style lubię.

Wszystko przez ten zrypany napęd na tył. Taki napęd nie nadaje się do niczego, oprócz driftingu i wyścigów w klasie zamkniętej, bo z 4wd nie mają szans.
No i brechtam się zawsze jak ktoś mówi na bmw "bawarka", a przepraszam audi i Ingolstadt to skąd pochodzi?
Tylko Audi tylko Quattro no i piwko dla kogoś tam, co wspomniał o wspaniałej marce jaką jest Alfa Romeo, czyli Fiat. (tak to oni wymyślili vtec i sporo znamienitych rozwiązań technicznych a lancia delta integrale, jest obok audi quattro jednym z najlepszych samochodów).
No i brechtam się zawsze jak ktoś mówi na bmw "bawarka", a przepraszam audi i Ingolstadt to skąd pochodzi?
Tylko Audi tylko Quattro no i piwko dla kogoś tam, co wspomniał o wspaniałej marce jaką jest Alfa Romeo, czyli Fiat. (tak to oni wymyślili vtec i sporo znamienitych rozwiązań technicznych a lancia delta integrale, jest obok audi quattro jednym z najlepszych samochodów).
Sami specjaliści. Może zrobi ktoś z Was rundkę po Nurburgringu i pokaże co potrafi? Szczególnie na północnej pętli.
Rajdy a wyścigi - różnice poniżej:
petrolheads-blog.blogspot.com/2013/02/wyscigi-vs-rajdy.html.VBxf-1dQSfU
Pącki napisał/a:
Bawarkę bardzo często kupują niespełnieni kierowcy rajdowi, którzy ulice miasta traktują jak własny tor innymi słowy debile.
(...)
Rajdy a wyścigi - różnice poniżej:
petrolheads-blog.blogspot.com/2013/02/wyscigi-vs-rajdy.html.VBxf-1dQSfU
Nie wiem o co wy się kłócicie. Ktoś zrobił kompilację wypadków samochodów BMW i tyle. Jak ktoś ma z tym problem, to niech zrobi swoja kompilację z marką jaką tam sobie wybierze. Tylko alfa romeo?? OK!! Zrób kompilację tylko z marką alfa romeo!!
podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
" Blurey"
Gość mnie rozj🤬 "zrypany napęd na tył" słyszałeś takie proste powiedzenie, że "gdyby lepszy był napęd przedni to wszyscy chodzilibyśmy na rękach" a poza tym nie ma większej różnicy między FWD a RWD we współczesnych samochodach przez wszystkie systemy wspomagające. Na szczęście można je wyłączyć i się gdzieś pobawić.
Gość mnie rozj🤬 "zrypany napęd na tył" słyszałeś takie proste powiedzenie, że "gdyby lepszy był napęd przedni to wszyscy chodzilibyśmy na rękach" a poza tym nie ma większej różnicy między FWD a RWD we współczesnych samochodach przez wszystkie systemy wspomagające. Na szczęście można je wyłączyć i się gdzieś pobawić.

Zajebista marka. Co prawda ma przylepiona etykiete burakowozu w Polsce, ale i tak co drugi marzy o BMW. Zapewne najwiekszymi przeciwnikami sa osoby, ktore codziennie musza odpalac swojego cieniasa na pozyczonych kablach albo milosnicy passatow w TDI.