Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
damian11500 2014-09-19, 17:24
BWM - Bedziesz Miał Wypadek
Zgłoś
avalanch 2014-09-19, 17:25
Prze-moc napisał/a:

myslicie ze oplem by wychamował ?

Opel to nie auto tak jak szwagier nie rodzina

Co do filmu

Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-19, 17:32
Ja mam siódemkę w klasycznym wydaniu, piękna indywidualna wersja. Szczerze mówiąc jak widzę co niektórzy porobili ze swoimi autami to szlag mnie trafia. *Gleba*, inne zderzaki, światła i prócz znaczka niczym nie przypomina BMW. To marka dla doświadczonych kierowców a nie wsiowych idiotów, którzy pierwszy raz widzą w miarę normalną drogę miastową.
Zgłoś
avic 2014-09-19, 17:57
5:38 - to nie Adam Małysz? On coś podobno terenówkami śmiga

@UP! Ty na serio, czy jesienne słoneczko Ci przygrzało za mocno?
Zgłoś
Paprodziad 2014-09-19, 18:03
Tylko Alfa Romeo!
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-19, 18:18
@ Nattsjel
rozumiem ze piszesz o przerobieniu auta z zderzakami z allegro czy reala, bo seryjne auto z dobrą felgą i glebą wcale źle nie wygląda, tylko musi być zrobione z klasą, bez żadnych wiejskich dodatków
Ja tam german style lubię.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-19, 18:26
Wszystko przez ten zrypany napęd na tył. Taki napęd nie nadaje się do niczego, oprócz driftingu i wyścigów w klasie zamkniętej, bo z 4wd nie mają szans.

No i brechtam się zawsze jak ktoś mówi na bmw "bawarka", a przepraszam audi i Ingolstadt to skąd pochodzi?
Tylko Audi tylko Quattro no i piwko dla kogoś tam, co wspomniał o wspaniałej marce jaką jest Alfa Romeo, czyli Fiat. (tak to oni wymyślili vtec i sporo znamienitych rozwiązań technicznych a lancia delta integrale, jest obok audi quattro jednym z najlepszych samochodów).
Zgłoś
Najlepszy_na_świecie 2014-09-19, 18:48 1
Sami specjaliści. Może zrobi ktoś z Was rundkę po Nurburgringu i pokaże co potrafi? Szczególnie na północnej pętli.

Pącki napisał/a:

Bawarkę bardzo często kupują niespełnieni kierowcy rajdowi, którzy ulice miasta traktują jak własny tor innymi słowy debile.
(...)

Rajdy a wyścigi - różnice poniżej:
petrolheads-blog.blogspot.com/2013/02/wyscigi-vs-rajdy.html.VBxf-1dQSfU
Zgłoś
kam332 2014-09-19, 19:02
Nie wiem o co wy się kłócicie. Ktoś zrobił kompilację wypadków samochodów BMW i tyle. Jak ktoś ma z tym problem, to niech zrobi swoja kompilację z marką jaką tam sobie wybierze. Tylko alfa romeo?? OK!! Zrób kompilację tylko z marką alfa romeo!!

podpis użytkownika

9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Zgłoś
qwerq221 2014-09-19, 21:41
" Blurey"
Gość mnie rozj🤬 "zrypany napęd na tył" słyszałeś takie proste powiedzenie, że "gdyby lepszy był napęd przedni to wszyscy chodzilibyśmy na rękach" a poza tym nie ma większej różnicy między FWD a RWD we współczesnych samochodach przez wszystkie systemy wspomagające. Na szczęście można je wyłączyć i się gdzieś pobawić.
Zgłoś
Jasiu92Kiela 2014-09-20, 0:46
54 s za ten Spojlero Parapecik leci piwko
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-20, 7:02
Zajebista marka. Co prawda ma przylepiona etykiete burakowozu w Polsce, ale i tak co drugi marzy o BMW. Zapewne najwiekszymi przeciwnikami sa osoby, ktore codziennie musza odpalac swojego cieniasa na pozyczonych kablach albo milosnicy passatow w TDI.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-20, 14:18
to wsiądź i ogarnij tył napęd
Zgłoś
RYSPOP 2014-09-20, 16:05
Boguś dalby radę
Zgłoś