Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Finuś 2014-09-18, 15:24 17
Hmmm BMW 350z od 1:30 ...
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-18, 16:08 3
dogip napisał/a:

Coś z tymi BMW jest na rzeczy

No wiadome, +5cm do długości penisa a później się okazuje że są w ogóle wielkimi p🤬dami i w dodatku w dresach
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-18, 16:36 3
Bawarkę bardzo często kupują niespełnieni kierowcy rajdowi, którzy ulice miasta traktują jak własny tor innymi słowy debile.
Podoba mi się E34 klasyk z okrągłymi lampami i jak sobie taką kupię, to automatycznie wrzucą mnie do tego samego worka.
J🤬e nowobogackie dresy, czemu nie wybrali sobie audi za obiekt pożądania?
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-18, 16:40 1
@up

Zaraz po kupnie uzbrój się w kij baseballowy i ortalionowe odzienie. Ja już mam to za sobą. No i jeszcze trzeba op🤬lić się na łyso.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-18, 16:52 8
@up
Wystarczy mi Krakowska maczeta, którą będę oduczał pacjentów takich jak ty stereotypowego myślenia
Zgłoś
Prze-moc 2014-09-18, 17:52 4
o znów dyskusjao BMW
k🤬a moge wam taką samą kompilacje wypadków zrobić z udziałem opla , volvo , czy forda i czego to bedzie dowodzić ?
tylko tego że ludzie nie rozważnie jeżdzą i maja wypadki .W większosci wypadków to człowiek jest winny a nie maszyna która jedzie a tym bardzie nie znaczek na masce .Co do ludzkiej mentalności to fakt wokół BMW powstał wizerunek gangsterstwa i kozactwa , wkół Hondy zap🤬lania Mercedesy są dla bananów a kombi to padaka no i nie zapominajmy że co by to nie było to czerwony zawsze szybszy.

PS: rok temu pajac z bmw cabrio rozp🤬olił mi łódz którą wiozłem na lawecie wrac z przyczepą i samochodem tylko dlatego że był fujarą i niezauważył samochodu z łodzią na lawecie . myslicie ze oplem by wychamował ?
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-18, 18:53 4
Pącki napisał/a:

@up
Wystarczy mi Krakowska maczeta, którą będę oduczał pacjentów takich jak ty stereotypowego myślenia

Miało zabrzmieć troszkę ironicznie. No cóż...
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-18, 19:01 14
Sam jeżdżę BMW, nie jestem dresiarzem, nie mam dziewczyny blachary i nie odp🤬lam szopek na drodze. Do zabawy mam inne auto i lotniska i takie tam...opustoszałe miejsca. Pozdrawiam ogarniętych kierowców, bez względu na to czym jeżdżą.
Zgłoś
Asmord 2014-09-18, 22:25
Finuś napisał/a:

Hmmm BMW 350z od 1:30 ...

Pewnie jakaś limitowana przeróbka od Hamman'a lub innego GPowera
Zgłoś
diablo5257 2014-09-19, 1:03
moze po prostu lubia zapieredalać
Zgłoś
boot212 2014-09-19, 16:59 9
Co ciekawe, najwięcej do powiedzenia mają ludzie którzy albo nie mają samochodu albo jeżdżą starymi corsami czy fiestami ew. golfami II. Długo szukałem auta odpowiedniego dla mnie, przeszedłem przez fordy, vw, citroeny, dopiero bmw dało mi radość z jazdy jakiej oczekiwałem. To kwestia gustu, jedni lubią więcej komfortu, to sobie kupią merca, inni bajerów to kupią citroena, inni dużo koni pod maską, jeszcze inni lubią jak samochód klei się do drogi i nie buja się jak furmanka na zakręcie to sobie kupią BMW. Ale będą tak p🤬lić dalej bo przecież każdy kierowca motocykla to kretyn i dawca a każdy kierowca bmw to dres. Idą dalej każdy kierowca golfa to burak ze wsi, każdy kierowca passata to dorobiony rolnik, każdy kierowca merca dorobił się na czyimś garbie, a większość użytkowników tego portalu to niedoj🤬e dzieci.

K🤬a no...
Zgłoś
jezyk 2014-09-19, 17:01 2
BMW to dobre auta tylko trafiają na c🤬jowych właścicieli.
Zgłoś
azuz 2014-09-19, 17:02 2
ZRYJ_GRUZ_CYGANIE napisał/a:

No wiadome, +5cm do długości penisa a później się okazuje że są w ogóle wielkimi p🤬dami i w dodatku w dresach

Kogos tu nie stac na bmw
Zgłoś
Maldini321 2014-09-19, 17:10
No tak, bo inne samochody nie łamią przepisów tylko BMW.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie