Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:11
korskidegenerat 2012-11-18, 21:55
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-18, 22:13
Fajny film z betoniarą w roli głównej, "Beema".
Zgłoś
Kagen 2012-11-18, 22:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
contowsky 2012-11-18, 23:37
i po co to dodawać że z Rosji, przecież to wiadomo
Zgłoś
nurgle 2012-11-19, 1:37
film z kierowcami Ład trwał by z 4 dni
Zgłoś
Barejski 2012-11-19, 1:41 1
... bo napęd na tylną oś trzeba umieć okiełznać
Zgłoś
MudPie 2012-11-19, 5:42 1
Millduck napisał/a:

Z tylu marek premium sprzedających samochody w Europie centralnej i wschodniej akurat oni się dorobili takiego elektoratu, współczuję

Można to wyjaśnić. Trzeba zacząć od RWD, wielu młodych gniewnych myśli, że sobie będzie driftować jak na filmach, a zazwyczaj są to osoby raczej mało rozgarnięte, z myśleniem nie najlepiej i nie potrafią zapanować nad autem. Trzy to obraz dla tej marki wytworzonej w różnych filmach, że BMW to mafia lans i wszystko z tym związane, a ludziom którzy żyli w biedzie i ogólnie z rodzin wielodzietnych takie coś imponuje i ich marzeniem jest "wozić się beemą" szacunek na dzielni wśród osób podobnych sobie i te sprawy Cztery, nie wiele było i jest aut z napędem na tył. Mercedes dla nich za drogi, Opel Omega to wg nich siara a i z awaryjnością nie najlepiej więc zostaje BMW.
Zgłoś
eeelo 2012-11-19, 17:11
rece opadaja. Mam e36, i innego samochodu nie chce. miesci 4 dorosle osoby (komfortowo), pali 10-11 gazu w miescie, malo awaryjny, dobre prowadzenie, rewelacyjnie sie drogi trzyma ogolny dostep do czesci, przez co tani w utrzymaniu, ale jak slysze ze nie kupie sobie tego samochodu bo wiesniaki nim jezdza, to gratuluje panowie. Idiotow nie brakuje, ale nic z tym nie da sie zrobic. Ja jestem zadowolony, i gowno mnie obchodzi co sobie o mnie myslicie. Uzywam angielskiego laptopa z angielskim systemem (jeszcze nie zmienilem) dlatego sory za brak znakow Pl
Zgłoś
Bartekszymek 2012-11-20, 22:25
dokladnie tez mam bmw ale dla mnie to poprostu dobre auto tak ze nie mozna szufladkowac wszystkich, latwo poznac ''pasjonata'' znaczek m3(wiecej w pl jezdzi m3 niz bawarska fabryka wypuscila) albo diodowe lampy lub inne ''tajningi''
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem