📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

BMW robi bardzo udane samochody, ale klienci tej marki to w 80% debile. Mój kolega miał E36 M3 którego używał do weekandowych wypadów na okoliczny tor wyścigowy. Dostał zaproszenie do lokalnego klubu BMW, lecz go nie przyjął. Po tygodniu ww. "klub" zajumał mu m-pakietowe zderzaki, co zostało udowodnione przed sądem. I powiem tylko tyle odkąd sprzedał swoje E36 nie znam żadnego normalnego posiadacza BMW.

dobrze że jebłeś "kierowców" w cudzysłowiu ! piwo
poza tym dobra nuta, był taki ruski film właśnie o tytule "Beemka"
poza tym dobra nuta, był taki ruski film właśnie o tytule "Beemka"

Jakby komuś wpadła w ucho nuta.
Leningrad - Nikogo Ne Zhalko
Leningrad - Nikogo Ne Zhalko
2:22 - takie pechowe skrzyżowanie dla Ład (jedna rozbita w tle) a koleś w czerwonej zamiast ominąć je szerokim łukiem, pcha się na chama

poziom tekstu i ruchów tej blondyny odzwierciedla doslowinie WSZYSTKO na temat tego o czym "spiewa"
Inżynierowie BMW mają bardzo dużo materiałów do analizy dzięki Rosjanom

podejrzewam że kompilacja "kierowcy Ład w Rosji" mogła by nie zmieścić się na sadolowych serwerach

Z tylu marek premium sprzedających samochody w Europie centralnej i wschodniej akurat oni się dorobili takiego elektoratu, współczuję

Zamiast "Będziesz Miał Wypadki" ja napisałbym w pierwszej osobie (nie mam BMW i mieć nie chcę) "Będą Mnie Wycinać"

autentycznie balbym sie poruszac po rosji... nawet chodnikiem w kasku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie