Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
kierowcy w Polsce #1
giantoo • 2015-04-24, 11:26
Od zaledwie miesiąca kamerka w moim aucie nagrywa to co dzieje się na polskich drogach a już jestem w stanie przedstawić pierwszą porcję nagrań bezmyślnych kierowców, piratów drogowych, pieszych i niecodziennych sytuacji na naszych drogach.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Verbatim369 2015-04-24, 13:43
@giantoo... parę ujęć z Ostrowii Mazowieckiej chyba widzę? Mam działkę w Broku
Zgłoś
giantoo 2015-04-24, 14:42
Verbatim369 napisał/a:

@giantoo... parę ujęć z Ostrowii Mazowieckiej chyba widzę? Mam działkę w Broku

Zgadza się
Zgłoś
pawelozory 2015-04-24, 15:24 6
Akcja z 0:50 - to przecież norma w sytuacjach, gdy jest korek spowodowany zablokowaniem jednego pasa ruchu i ruchem wahadłowym na tym odcinku. Niejednokrotnie ktoś "omija" korek lewym pasem, jadąc pod prąd po to, żeby wjechać sobie w zjazd po lewej. Nie wiem co w tym szczególnego.
Zgłoś
Sonal 2015-04-24, 15:24 16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
noir 2015-04-24, 15:26 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
qu4si 2015-04-24, 15:28 1
no ale tak w 0:47 to szło by się wadzić czy wykroczenia... może 2 pierwsze auta tak ale reszta... staliście to was ominęła. Jeśli nic nie jechało z naprzeciwka to gitara, wręcz z drogi podporządkowanej mają obowiązek przepuścić takie pojazdy. Na skrzyżowania jest zakaz wyprzedzanie a nie omijania.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-24, 15:40 2
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-24, 15:52
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-24, 15:54 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-24, 15:55 1
Zgłoś
Boss-man 2015-04-24, 15:55
o moje miasto, w poniedziałek polecam pojeździć jak na rynek się zjeżdżają. Prędkość przelotowa 20km/h
Zgłoś
oyasumi 2015-04-24, 15:58
Pies przechodził na zielonym. Zostaw go w spokoju terrorysto.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-24, 16:00
Piwko tylko za mesia. 2.5 diesel?
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-24, 16:43 1
szkoda życia na takie fimiki...
Zgłoś
ellsworth 2015-04-24, 17:03
Ten ostatni miał więcej szczęścia niż rozumu. Srogo mógł porozwalać wszystko wokół.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem