Od zaledwie miesiąca kamerka w moim aucie nagrywa to co dzieje się na polskich drogach a już jestem w stanie przedstawić pierwszą porcję nagrań bezmyślnych kierowców, piratów drogowych, pieszych i niecodziennych sytuacji na naszych drogach.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@giantoo... parę ujęć z Ostrowii Mazowieckiej chyba widzę? Mam działkę w Broku
Verbatim369 napisał/a:
@giantoo... parę ujęć z Ostrowii Mazowieckiej chyba widzę? Mam działkę w Broku
Zgadza się
Akcja z 0:50 - to przecież norma w sytuacjach, gdy jest korek spowodowany zablokowaniem jednego pasa ruchu i ruchem wahadłowym na tym odcinku. Niejednokrotnie ktoś "omija" korek lewym pasem, jadąc pod prąd po to, żeby wjechać sobie w zjazd po lewej. Nie wiem co w tym szczególnego.
noir
2015-04-24, 15:26
no ale tak w 0:47 to szło by się wadzić czy wykroczenia... może 2 pierwsze auta tak ale reszta... staliście to was ominęła. Jeśli nic nie jechało z naprzeciwka to gitara, wręcz z drogi podporządkowanej mają obowiązek przepuścić takie pojazdy. Na skrzyżowania jest zakaz wyprzedzanie a nie omijania.
konto usunięte
2015-04-24, 15:40
konto usunięte
2015-04-24, 15:52
konto usunięte
2015-04-24, 15:54
konto usunięte
2015-04-24, 15:55
o moje miasto, w poniedziałek polecam pojeździć jak na rynek się zjeżdżają. Prędkość przelotowa 20km/h
Pies przechodził na zielonym. Zostaw go w spokoju terrorysto.
konto usunięte
2015-04-24, 16:00
Piwko tylko za mesia. 2.5 diesel?
konto usunięte
2015-04-24, 16:43
szkoda życia na takie fimiki...
Ten ostatni miał więcej szczęścia niż rozumu. Srogo mógł porozwalać wszystko wokół.