Od zaledwie miesiąca kamerka w moim aucie nagrywa to co dzieje się na polskich drogach a już jestem w stanie przedstawić pierwszą porcję nagrań bezmyślnych kierowców, piratów drogowych, pieszych i niecodziennych sytuacji na naszych drogach.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-04-24, 11:30
Tak ale sam na trzeciego jedziesz za ciężarówka
konto usunięte
2015-04-24, 11:32
w 1:45 chodzi o psa na przejściu? Przecież kulturalnie, na zielonym przeszedł
Gdzie na trzeciego??
Fibster napisał/a:
w 1:45 chodzi o psa na przejściu? Przecież kulturalnie, na zielonym przeszedł
Zaliczam to do sytuacji 'niecodziennej', gdzie pies kulturalniej ogarnia się na pasach niż nie jeden pieszy
Kierowcę z pierwszej akcji to w sumie rozumiem. Najpierw zawalidroga, później widzi, że traktor jeszcze, to jedzie dalej lewym, bo to nie takie hop siup lawirować co chwile po pasach takim zestawem.
konto usunięte
2015-04-24, 11:46
fajnie sie takie filmiki ogląda z MUZYKĄ zamiast TECHNO
ile gazu pali ci ta beczka ?
kaktus83, diesel panie, diesel. A beczki to tyś chyba nie widział
konto usunięte
2015-04-24, 11:52
to z tym busem mogłeś sobie odpuścić wstawiasz double kolego
sadol.pl/mistrz-holowania-i-bezzalogowy-bus-vt356412.htm
za gwiazdę na masce masz piwo
carlos232323 napisał/a:
to z tym busem mogłeś sobie odpuścić wstawiasz double kolego
sadol.pl/mistrz-holowania-i-bezzalogowy-bus-vt356412.htm
za gwiazdę na masce masz piwo
Jeden i drugi mój, nie będę przecież wycinał ze środka, nie?
konto usunięte
2015-04-24, 12:05
rozumiem jednak ponad minuta tematu to powtórka i warto oglądać do 2:40 a filmik ponad 4 min.
i dawaj tytuł tego bitu z podkładu bo i tak ktoś spyta
carlos232323 napisał/a:
rozumiem jednak ponad minuta tematu to powtórka i warto oglądać do 2:40 a filmik ponad 4 min.
i dawaj tytuł tego bitu z podkładu bo i tak ktoś spyta
Cryouts - Driving Nowhere
cryouts pl
soundcloud com/cryouts
Bad drivers fails to trochę nie po angielsku chyba. Jeśli bad drivers to fails np. po ":". Czyli Bad drivers: fails.
A jak nie to Bad driver fails. A najlepiej to bad driving fails lub samo driving fails.
Dane Policji ze wczoraj:
zatrzymani nietrzeźwi kierujący 215
wypadki drogowe 86
zabici w wypadkach 5
ranni w wypadkach 97
A to tylko JEDEN dzień w całym roku... więc nie ma co się dziwić takiej jeździe, a idzie weekend majowy, więc będą ładne kombosy leciały w statystykach, niestety.
Faktycznie porażający materiał. Wrzuć jeszcze jak ludzie na czerwonym świetle przechodzą.