"Człowieku, przecież to nie są motocykliści. Wrzucacie jakieś c🤬y na skuterach w dodatku z trzeciego świata, kitracie ich do jednego wora z motocyklistami i wypowiadacie się z dupy. Połowę wypadków z tymi skuterami wychodzi z winy ślepych kierowników ale to już nie dochodzi do takich jak ty. Zejdź z taty kolan, usiądź na prawdziwą maszynę a różnicę poczujesz w sekunde. . "
-_luka_- napisał/a:
"Człowieku, przecież to nie są motocykliści. Wrzucacie jakieś c🤬y na skuterach w dodatku z trzeciego świata, kitracie ich do jednego wora z motocyklistami i wypowiadacie się z dupy. Połowę wypadków z tymi skuterami wychodzi z winy ślepych kierowników ale to już nie dochodzi do takich jak ty. Zejdź z taty kolan, usiądź na prawdziwą maszynę a różnicę poczujesz w sekunde. . "
cicho tam kiblarzu.
-_luka_- napisał/a:
Większość wypadków dochodzi dlatego , że zap🤬lacie oraz dlatego, że stanowicie dużo mniejszy obiekt w lustrach niż samochód. Kiedyś wyjechałem tuż przed motop🤬dą dlatego bo tam gdzie było 50 to zap🤬lała 80 na godzinę przez co zauważyłem go dużo później. Później jeszcze hamował mi przed maską.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitlerpodpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"