konto usunięte
2014-10-13, 18:34
2UP to wymyślcie kurfa lepsze ,krytycy zasrani
KB-Czy zrobisz wszystko?
dzifka-tak
kb-a za ile?
dzifka-za stówe
kb-to pakuj sie, jadym murować!
A to jest oryginał który opowiedział mi tata w 1947 jak jechaliśmy odbudować Warszawe
konto usunięte
2014-10-13, 20:03
Uważam tak, jak poprzednicy- beton.
konto usunięte
2014-10-13, 20:07
Mama mi to opowiadała jak byłem płodem.
Przychodzi gość do burdelu i "zamawia" Murzynkę. W pokoju kazał się jej rozebrać, po czym mówi:
- Proszę się położyć i rozchylić nogi.
I zaczął się jej dokładnie przypatrywać, oddalał się, przybliżał, spoglądał pod różnym kątem. W końcu po chwili mówi:
- Dziękuję, to wszystko, może się pani już ubrać.
Kobieta zdziwiona, nie wie o co chodzi, pyta co z usługą. Wtedy on wyjaśnia:
- Bo wie pani. Kupiłem wczoraj do łazienki czarne płytki i chciałem zobaczyć, jak będą pasować z różową fugą.
Stare, ale jare
Przy barze siedzi facet i spogląda znudzonym wzrokiem dookoła. Nagle do baru wchodzi laska, brunetka z długimi włosami, długie zgrabne nogi, piękne i jędrne piersi, tyłeczek jak marzenie, twarz jak z okładki żurnala, już z daleka czuć jej zniewalający zapach, który powoduje że jeszcze jej nie widzisz a już masz ochotę ją przelecieć. Nasz facet ożywia się i z wyraźnym zainteresowaniem zaczyna się jej przyglądać. Ona to zauważa i powolnym krokiem podchodzi do niego, sięga po jego drinka i patrząc mu prosto w oczy wypija odrobinę, zostawiając ślad szminki na krawędziach szklanki. Inni mężczyźni w barze zdążyli zapomnieć o bożym świecie i gapią się na jej tyłek. A ona nachyla się do ucha faceta i mówi:
- Za jedyne 100 zł zrobię wszystko, powtarzam wszystko o co mnie tylko poprosisz, mogą to być nawet rzeczy najbardziej, no wiesz - wyuzdane.
- Zgoda.
- Ale pod jednym warunkiem, musisz mnie o to poprosić w trzech słowach.
Facet spojrzał jej głęboko w oczy i powoli, bez pośpiechu, akcentując każde słowo powiedział:
- Pomaluj mi dom.