To jest laweta przeznaczenia. Pewnego dnia wp🤬li się w każdą tępą k🤬ę wlekącą się do czerwonego, która blokuje ci pas do skrętu, na który masz zielone.
nie z refleksem, tylko widział w lusterku co się dzieje i zjechał na bok, żeby nie oberwać. po to utrzymuje się odstęp między autami, nawet w korku :
co jest najdziwniejsze w tym filmie to to, że baba nie zaczęła drzeć p🤬dy jak zazwyczaj ...
i co? nikt nie zwrócił uwagi, że nikt na filmie nie darł p🤬dy? Baba musi być brzydka jak noc, ale ma swoje zalety.
[ Dodano: 2024-12-30, 17:26 ]
teraz przeczytałem. chyba muszę zbadać zeza... nawet użyłem tej samej figury retorycznej, co za k🤬a przypadek oO
[ Dodano: 2024-12-30, 17:26 ]
karimurararichi napisał/a:
co jest najdziwniejsze w tym filmie to to, że baba nie zaczęła drzeć p🤬dy jak zazwyczaj ...
teraz przeczytałem. chyba muszę zbadać zeza... nawet użyłem tej samej figury retorycznej, co za k🤬a przypadek oO
Kolejne okrążenie internetu tego filmu.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
213213 napisał/a:
i co? nikt nie zwrócił uwagi, że nikt na filmie nie darł p🤬dy? Baba musi być brzydka jak noc, ale ma swoje zalety.
Może wy bracia,warto pogadać ze starymi😉