📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze można nabić papierosa ziołem a potem dać sępowi i patrzeć jak łapie fazę-nieświadomkę

BongMan napisał/a:
Zawsze można nabić papierosa ziołem a potem dać sępowi i patrzeć jak łapie fazę-nieświadomkę
![]()
po pierwsze to szkoda zioła, a po drugie trzeba być debilem żeby się nie zorientować, że zioło jest w środku

A ja gdy mam kase na palenie to daje, sam mogę kiedyś potrzebować. Gdyby podbiła do któregoś z was śliczna laska to byście od razu dali, jak podchodzi gorzej ubrany facet to nie. Tępa ludzka natura.

Kumpel z pracy opowiadał mi o pewnym ziomku z klasy,który swoje szlugi miał ukryte w plecaku,ale zawsze na przerwie i tak ciągnął cudzesy.Wreszcie się zmówili,skręcili peta z końcówek włosów i obciętych paznokci,a na końcówce dali odrobinę tytoniu.Po pierwszym buchu gościu puścił pawia i rzygał całą przerwę
Od tamtej pory palił tylko swoje
Trzeba tępić sępów! Rozumiem,wziąć czasem jednego,jak przyciśnie z kasą,ale się tym samym odwdzięczyć,a nie jechać na życzliwości innych. Jeden papieros to koszt 50-60gr,niby mało,ale jak się tak uzbiera kilka,to wchodzimy już w kilka złotych...

Od tamtej pory palił tylko swoje

Trzeba tępić sępów! Rozumiem,wziąć czasem jednego,jak przyciśnie z kasą,ale się tym samym odwdzięczyć,a nie jechać na życzliwości innych. Jeden papieros to koszt 50-60gr,niby mało,ale jak się tak uzbiera kilka,to wchodzimy już w kilka złotych...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie