👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
WhyMe? napisał/a:
Jak dobrze że przez 10 lat w szkole miałem Angielski
![]()
w podstawówce?

Dzieki za tlumaczenie. wszystko jest sensowne, zrozumiale, proste i logiczne

-Pożywia się w ten sposób, bo pokarm dla kolczatek wypływa z sutków po skórze matki.
Kolczatka to stekowiec, matka wydala mleko na skórę za pomocą gruczołów mlekowych. Dżisas...

@up
zawsze byl milosnikiem kapibar, jednorozcow i kotow
@pener
wymieniles futra na kolczatke
?
zawsze byl milosnikiem kapibar, jednorozcow i kotow

@pener
wymieniles futra na kolczatke

@WielkiSzum, przecież w filmie w 1:30 jest wytłumaczone, że to jądra...

WielkiSzuM napisał/a:
Fakt jest taki, że ma c🤬ke na szyi
Obrazek
jeżeli na serio tak twierdzisz, to Ty c🤬ki chyba nawet na redtubie nie widziałeś
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie