👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skacząc po kanałach zatrzymałem się na TVN, gdzie panie opowiadały o sytuacji kobiet w krajach islamskich. O dziwo najgorzej mają w Egipcie, gdzie usunieto "dyktatora", który dbał, aby kobiety miały równe z mężczyznami prawa. Skoro dyktator był "be", to szariat będzie "cacy".

To już końcówka tej pieprzonej multikulti i idiotycznej tolerancji dla islamu. Zauważcie co się działo w sprawie antyislamu w mediach 10 lat temu. Nic - nie było o tym słowa. 5 lat temu negatywne głosy były po prostu wyśmiewane. Obecnie media aktywnie walczą z antyislamem. Wiecie co przychodzi potem?
„Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.”
„Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.”
jeden błąd - kobieta nie jest karana w islamie za sex przedmałżeński po gw🤬cie a za sex POZA-małżeński. Tak czy siak czeka ją publiczne kamienowanko.
Dołączam się do walki! Od dzisiaj ograniczam ilość spożywanych kebabów!

wydaje mi się, że wszyscy troszkę przesadzacie z tą islamizacją. W każdej religii istnieje pewien radykalny procent. Większość Muzułmanów to jednak pokojowi ludzie. Poznałam kilka osób z Pakistanu, czy Libanu i nigdy nie rozmawiałam z nimi o religii. Oni chcą po prostu żyć zgodnie z własną kulturą i tradycją. Nikogo do niczego nie zmuszają! Chcą tylko w spokoju pracować i żyć.

A ja wkrótce będe musiał być na zjeździe gdzie będzie ciapuch i zastanawiam się jak sprawić by nie wspominał tego zjazdu najlepiej.
Any idea ?
Any idea ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie