Kilka zdjęć kobiet które uległy poparzeniom.
Są to kobiety z grupy "Angel Faces" które spotykają się raz w roku w Californi.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale nazwę sobie wymyśliły... Angel faces
To jakby na zlocie grubych świń spotykaly sie "smukłe laseczki"
Ale bro jest
A najgorsze jest to, że tam kwas można kupić na byle straganie przy drodze. I potem taki sk🤬ysyn pokłóci się z żoną i jebs jej kwasem w twarz, a to często są piękne kobiety/dziewczyny, a takiemu sk🤬ielowi uchodzi to na sucho w większości przypadków... So sad
Starszych poparzonych panienek nigdy za wiele, piwko
konto usunięte
2012-07-25, 10:39
nie zazdroszczę tym osobom.
Szczerze mówiąc to mógłbym mieć takie coś na łapie jak ta z przedostatniej fotki (ofc tylko wizualne aspekty tego).
Piwko za temat.
konto usunięte
2012-07-25, 12:08
Szczere współczucie dla tych kobiet.
Według mnie wyrokiem dla faceta powinno być to samo tylko po jego "czułym punkcie".
smutna sprawa, pewnie jak to wyjdzie na główną to gnoje (oczywiście wielcy sadole) będą sie śmiać, ale tu nie ma nic do śmiechu.
konto usunięte
2012-07-25, 23:40
>>ale nazwę sobie wymyśliły... Angel faces
To jakby na zlocie grubych świń spotykaly sie "smukłe laseczki" <<
A to jaką miały sobie nazwe wymyślić? "Jestem taka spalona" ? Widać pogodzily sie z tym jak wygladaja i dla siebie sa piekne..
A cała sprawa przykra i smutna.
konto usunięte
2012-07-25, 23:41
Skaryfikejszyn modifikejszyn
konto usunięte
2012-07-25, 23:48
Szacunek dla tych kobiet ale fetysz, to masz poj🤬y...
konto usunięte
2012-07-25, 23:58
I co, jeszcze nikt nie napisał, że by r🤬ał?
@Szoqn jak widać na Sadolu nie ma aż tak dużo gimbazy