👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

marianko040491 napisał/a:
Przyjemnie się ogląda...
![]()
Teraz nie wiem... jeśli dla Ciebie przyjemne są wypadki samochodowe, gdzie ludzie tracą zdrowie, życie i cały świat się w jednym momencie zmienia, załamuje, to albo jesteś niedojebem, albo cwaniaczkowatym smarkaczem w internecie.
kustoszpan napisał/a:
Teraz nie wiem... jeśli dla Ciebie przyjemne są wypadki samochodowe, gdzie ludzie tracą zdrowie, życie i cały świat się w jednym momencie zmienia, załamuje, to albo jesteś niedojebem, albo cwaniaczkowatym smarkaczem w internecie.

Masz na poprawę humoru

Efekty używania prawa jazdy znalezionego jako gratis w czipsach

kustoszpan napisał/a:
Po pierwsze rosjanie to nie ludzie, po drugie to jest sadistic, po 3 jak ci coś nie pasuje to wyp1erdalaj na kwejk.

Jak można na portalu którego 'mottem' jest "codzienna dawka CZARNEGO humoru" pisać takie pierdoły jak napisał kustoszpan? Chyba pomyliłeś portale więc wypie...
ps. Jedynym wyjątkiem jest krzywdzenie zwierząt!
Jak można na portalu którego 'mottem' jest "codzienna dawka CZARNEGO humoru" pisać takie pierdoły jak napisał kustoszpan? Chyba pomyliłeś portale więc wypie...

Tam to na maturze powinno być obowiązkowe ratownictwo medyczne
Ostrzeżenie filmu - zapinaj pasy. W takim razie ostatnie najlepsze - woźnica adekwatnie nie zapiął pasów. Pwio!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie