👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To dowód na to, że baby to tępe dzidy, a kuchnia to ich naturalne środowisko.

wdiko napisał/a:
Ładnie tak o swojej matce mówić?baby to tępe dzidy, a kuchnia to ich naturalne środowisko.
mr_9mm napisał/a:
Ładnie tak o swojej matce mówić?
Mojej ojciec też z kuchni nie wypuszcza.

ja nadal z przekonaniem twierdzę że ktoś po prostu robi sobie jaja.
Mojej kuzynce ( która chodzi do gimanazjum ) też ktoś wszedł na FB i napisał dziwny zapach z pochwy

Jak to jest że coraz częściej kiedy wchodzę na sadola to wiem co dzieje się na jebzdzidy, kwejku, facebooku, i innym pazdziejstwie na które nie wchodzę. Gdyby jeszcze było w tym wszystkim coś sadystycznego.
Sadol z portalu o czarnym humorze stał się portalem ze szkolnym humorem.
Sadol z portalu o czarnym humorze stał się portalem ze szkolnym humorem.

@Hrodgar
No niestety zgodzę się. Wchodzę w sumie tylko na sadola bo portale typu srejk czy inne gówna to chłam nie dla mnie. Niestety dzisiajeszy sadistic.pl to prawie to samo.
Co do tematu zbyt głupie żeby to komentować. Dodam tylko, że kiedy nie było internetu w 90% mieszkań. Nie było tylu debili. Amen.
No niestety zgodzę się. Wchodzę w sumie tylko na sadola bo portale typu srejk czy inne gówna to chłam nie dla mnie. Niestety dzisiajeszy sadistic.pl to prawie to samo.
Co do tematu zbyt głupie żeby to komentować. Dodam tylko, że kiedy nie było internetu w 90% mieszkań. Nie było tylu debili. Amen.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie