To dowód na to, że baby to tępe dzidy, a kuchnia to ich naturalne środowisko.
toć to k🤬a dzieci. z tym okresem to będzie podstawówka
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi

wdiko napisał/a:
Ładnie tak o swojej matce mówić?baby to tępe dzidy, a kuchnia to ich naturalne środowisko.
Obawiam się że one nawet do garów się nie nadają
I will wear you like a condom.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.I will wear you like a condom.
mr_9mm napisał/a:
Ładnie tak o swojej matce mówić?
Mojej ojciec też z kuchni nie wypuszcza.

hahaha, klientka od śmierdzącej pochwy wygrała
… sarkazmu się chwyta.

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.
ja nadal z przekonaniem twierdzę że ktoś po prostu robi sobie jaja.
podpis użytkownika
Rock.
Mojej kuzynce ( która chodzi do gimanazjum ) też ktoś wszedł na FB i napisał dziwny zapach z pochwy

podpis użytkownika
Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...

@RagicMabbit
Czyli też jesteś ładnym 'krejzolem' skoro obciągasz c🤬je kolegom w piaskownicy.
Czyli też jesteś ładnym 'krejzolem' skoro obciągasz c🤬je kolegom w piaskownicy.
Jak to jest że coraz częściej kiedy wchodzę na sadola to wiem co dzieje się na jebzdzidy, kwejku, facebooku, i innym pazdziejstwie na które nie wchodzę. Gdyby jeszcze było w tym wszystkim coś sadystycznego.
Sadol z portalu o czarnym humorze stał się portalem ze szkolnym humorem.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Sadol z portalu o czarnym humorze stał się portalem ze szkolnym humorem.
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"

@Hrodgar
No niestety zgodzę się. Wchodzę w sumie tylko na sadola bo portale typu srejk czy inne gówna to chłam nie dla mnie. Niestety dzisiajeszy sadistic.pl to prawie to samo.
Co do tematu zbyt głupie żeby to komentować. Dodam tylko, że kiedy nie było internetu w 90% mieszkań. Nie było tylu debili. Amen.
No niestety zgodzę się. Wchodzę w sumie tylko na sadola bo portale typu srejk czy inne gówna to chłam nie dla mnie. Niestety dzisiajeszy sadistic.pl to prawie to samo.
Co do tematu zbyt głupie żeby to komentować. Dodam tylko, że kiedy nie było internetu w 90% mieszkań. Nie było tylu debili. Amen.