Ja pierd..ę. Ale miałem skojarzenie. W 2015 wygrywa PO, PIS i Komorowski. Tfu. Horror k🤬a jakiś...
nr 2 całkiem r🤬able... nie wiem co w tym strasznego

podpis użytkownika
Rock.
Zajebiste są tego typu stare zdjęcia.
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
@lexusx
O ile dobrze pamiętam to na zdjęciu 11 to dziecko jest martwe. Kiedyś były takie zwyczaje.
O ile dobrze pamiętam to na zdjęciu 11 to dziecko jest martwe. Kiedyś były takie zwyczaje.
11 zdjęcie to chyba rzadka choroba genetyczna być może Zespół Angelmana (ojciec) (gdzieś je widziałem w podr. od medycyny), ale nie pamiętam jak się nazywała może jakiś inteligentny sadol mnie oświeci.
a ja poprosilbym eksperta od historii o opis zdjec, przynajmniej czesci- bo naprawde ciekawe

Zaj🤬e prosto z 9gaga, sam chciałem wrzucić ten czarny KKK.
Z takim samym opisem z resztą. Jak te zdjęcia są dla ciebie straszne to lepiej nie patrz w lustro
btw. Jest to jakiś ekspert który wie co to za organizacja?
Z takim samym opisem z resztą. Jak te zdjęcia są dla ciebie straszne to lepiej nie patrz w lustro

btw. Jest to jakiś ekspert który wie co to za organizacja?

pawelssj3 napisał/a:
@lexusx
Niewykluczone, były takie zwyczaje. Takie zdjęcie robiło się zaraz po śmierci najbliższej osoby i było to ostatnie zdjęcie z tą osobą.
Co do innych zdjęć np nr3 to nic nadzwyczajnego. Dawniej robienie zdjęcia trwało trochę czasu a przez czas naświetlania można było wykonać sporo ruchów.

Motyw z zamarzniętymi końmi wykorzystano w jakimś filmie "wojennym", niestety tak marnym, że nie pamiętam tytułu.