po 3:20 tylko BMW sie nie rozj🤬y dziwne
k................s
2015-08-25, 17:11
ZRYJ_GRUZ_CYGANIE_ napisał/a:
polecę klasykiem
to jedyne BMW w tym temacie, które wylądowało w polu.
Przynajmniej się ludzie nabiegali. Nie jak na piłce nożnej - kiełbaska i januszowanie...
k................s
2015-08-25, 23:29
spr_szn napisał/a:
Przynajmniej się ludzie nabiegali. Nie jak na piłce nożnej - kiełbaska i januszowanie...
No tak, zgodnie z dewizą: "Weź czynny udział w zawodach"
dorośli faceci, a zajarani jak małe dzieci że mogą jakoś pomóc
Ależ bym się wk🤬ił gdyby to było moje pole...
Tylko ja miałem nadzieję, że grubego z 3:20 w końcu coś p🤬lnie ?
n................r
2015-08-27, 0:45
Może mi ktoś wyjaśnić fenomen tych pseudo wyścigów pokazanych na filmie? To są kierowcy którzy pierwszy raz prowadzą samochód czy to po prostu kobiety w WRC. Jaki normalny kierowca wchodzi w zakręt poślizgiem i po kiego c🤬ja? O ile mi wiadomo w całej zabawie chodzi o to żeby osiągnąć jak najkrótszy czas przejazdu a zakręty brane bokiem skutecznie to uniemożliwiają. Po drugie jakim trzeba być cepem, żeby dodawać gazu mając już i tak nadsterowny samochód i to jeszcze przy RWD.
@nepster
Na szutrze skręcanie samymi kołami jest mało efektywne, na odcinkach szutrowych w szybkich zakretach zarzuca sie samochodem, specjalnie wprowadzając go w poslizg, i dodaje gazu bo pomoga to pokonac zagret bez wypadania z niego(co czasani sie nie udaje).
Takie techniki stosowane sa od poczatku rajdow. Daje to lepsze wyniki, bo czesto zeby pokonac taki zakret bez poslizgu musieliby jechac duzo, duzo wolniej.