Główna Poczekalnia (1) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 38 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Velture 2019-10-22, 12:40 6
Liczyłem na 2gie auto które się rozp🤬oli

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
oso 2019-10-22, 12:45 1
~Velture napisał/a:

Liczyłem na 2gie auto które się rozp🤬oli

Na pocieszenie

Zgłoś
Andrzejas 2019-10-22, 12:54 49
Progi zwalniające to jedna z największych głupot na tej planecie.
Zgłoś
Sajlenthill 2019-10-22, 13:10 1
oso napisał/a:

Na pocieszenie

Ale z kierowcą

Zgłoś
meloox 2019-10-22, 14:06 8
I to " Yeeeehooooł" kierowcy w tle Widac ze dobrze sie bawi Wsluchajcie sie dobrze
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2019-10-22, 14:57 1
Fajne pomimo, że fake
Zgłoś
Rejti 2019-10-22, 15:16 12
Andrzejas napisał/a:

Progi zwalniające to jedna z największych głupot na tej planecie.

Debilowi wszystko wydaje się być głupie. Są właśnie po to, żeby zmusić debili do wciśnięcia hamulca. A jak nie, to szybka karma i rozj🤬e podwozie jak na filmiku. Gdyby to zależało ode mnie, to montowaliby czujki prędkości, i na takich półmózgów wyskakiwałyba kolczatka
Zgłoś
Imperator_Jan 2019-10-22, 15:25 8
@up

Ktoś tu sie minął z prawkiem o kilometr.
Zgłoś
dashadow 2019-10-22, 15:57 1
defesa civil munic🤬al jest tłumaczone przez google jako miejska obrona cywilna - oni się progami zajmują?
Zgłoś
BigDaddyD 2019-10-22, 16:01 18
Katie napisał/a:

Debilowi wszystko wydaje się być głupie. Są właśnie po to, żeby zmusić debili do wciśnięcia hamulca. A jak nie, to szybka karma i rozj🤬e podwozie jak na filmiku. Gdyby to zależało ode mnie, to montowaliby czujki prędkości, i na takich półmózgów wyskakiwałyba kolczatka

Ja bym w ogóle odebrał wszystkim prawa jazdy i zdelegalizował pojazdy mechaniczne, 0 dostępu poza służbami . Samochody są niebezpieczne i giną przez nie setki ludzi rocznie, a jaki się znajdzie jakiś szaleniec celowo rozjeżdżający ludzi, jak w Niemczech? O smogu nie wspominam i efekcie cieplarnianym.
Niech w końcu ktoś zadba o bezpieczeństwo ludzi i przyszłych pokoleń!

Zgłoś
el_kadafi 2019-10-22, 16:11 1
Próg tak stary że aż czarny. Kolesie sobie fajnego fejka nakręcili.
Zgłoś
zdun 2019-10-22, 18:33 13
Katie napisał/a:

Debilowi wszystko wydaje się być głupie. Są właśnie po to, żeby zmusić debili do wciśnięcia hamulca. A jak nie, to szybka karma i rozj***ne podwozie jak na filmiku. Gdyby to zależało ode mnie, to montowaliby czujki prędkości, i na takich półmózgów wyskakiwałyba kolczatka

Umyj fure niedziela się zbliża... K🤬a kolejny Polaczek maniak tłuczenia zawieszenia na nowej drodze... Niech jeszcze zaczną je montować na A i na S najlepiej co 30m. Rozumiem przy szkołach ale czasami to ludzi poj🤬o..
Zgłoś
Henboh 2019-10-22, 20:21 5
Katie napisał/a:

Pierwszą część przemilczę, ale druga ma o tyle sensu, że nie każe przepisowych kierowców kosztami naprawy zawieszenia co pół roku. Co to k🤬a ma być za sprawiedliwość, że za kilku debili łamiących przepisy, płacić muszą wszyscy. Do tego montują wszędzie te cholerne plastikowe, które najbardziej zawieszenie niszczą.
Zgłoś
M00nSpeLL 2019-10-22, 20:53
BigDaddyD napisał/a:

Ja bym w ogóle odebrał wszystkim prawa jazdy i zdelegalizował pojazdy mechaniczne, 0 dostępu poza służbami . Samochody są niebezpieczne i giną przez nie setki ludzi rocznie, a jaki się znajdzie jakiś szaleniec celowo rozjeżdżający ludzi, jak w Niemczech? O smogu nie wspominam i efekcie cieplarnianym.
Niech w końcu ktoś zadba o bezpieczeństwo ludzi i przyszłych pokoleń!

Zgadzam się z tym nieironicznie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem