Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Luis 2013-01-20, 18:49
14godzin temu mógł dodać to jakiś użytkownik na YT, ale np 3 lata temu też mógł to dodać ktoś inny pod inną nazwą... lol ?l ;P
Zgłoś
Loki91 2013-01-20, 19:18 2
Niektórzy uważają YT za źródło informacji z pierwszej ręki jak widać
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-20, 19:56
dobry musi miec kolo wyskok
Zgłoś
BongMan 2013-01-23, 12:44 1
Technika przy rzutach i wsadach jest spoko, ale ogólnie to gra dla niedotykalskich lalusiów, zdążyłem zauważyć. Lekko przesuniesz przeciwnika barkiem podczas walki o piłkę - faul
Zgłoś
stworek 2013-01-23, 12:47 1
BongMan napisał/a:

Technika przy rzutach i wsadach jest spoko, ale ogólnie to gra dla niedotykalskich lalusiów, zdążyłem zauważyć. Lekko przesuniesz przeciwnika barkiem podczas walki o piłkę - faul

Tak samo jak piłka nożna
Zgłoś
patrykbas 2013-01-23, 12:49
@up, bo oba te sporty są dla ciot
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-23, 12:49 5
Tak, tak BongMan, lepiej siedzieć i dodawać nowe posty na Sadolu Chyba nigdy z kumplami w streeta nie grałeś...

Niedotykalskich? Jakiś roczek temu graliśmy z ziomkami na Agricoli, ja waga ciężka (ok 105 przy 192cm), reszta też nie chucherka i przychodzi ekipa "młodziaków" - na oko gimnazjum... Pytają, czy może zagramy na 2 kosze na drużyny - my, że spoko. Pierwsze, co zrobili, to założyli ochraniacze szczęk a potem... Się działo Młodzi nas rozgromili, ale niewiele
Ja np. kilka razy leżałem w parterze, raz z przetrąconym barem, ale nie mazgailiśmy się, tylko graliśmy dalej

Jeszcze chcesz powiedzieć coś o lalusiach?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-23, 12:50 1
Boże BongMan, milcz bo się tego słuchać(czytać) nie da.
Zgłoś
Hanys91 2013-01-23, 12:58
biali ludzie też potrafią skakać
Zgłoś
BongMan 2013-01-23, 13:20
SzybkiSasza, no w streeta nie grałem i nie o tym się wypowiadałem. Chodziło mi o zwykłą koszykówkę. Biegnie koleś i kozłuje, wbiegłem przed niego, wsadziłem rękę pod jego rękę w momencie jak piłka się odbijała od ziemi, przejąłem ją, a gościa odepchnąłem barkiem i pobiegłem z piłką dalej. Myślałem, że to normalne zagranie, a tu mi lament podnoszą, że faul. To był pierwszy i ostatni raz jak grałem w kosza.
Zgłoś
cripkillah 2013-01-23, 13:21
Że wrzucone 14h temu, nie oznacza, że nie było.
AdBuster pojawia się tu 5min po dodaniu xd
Zgłoś
Pokahontaz 2013-01-23, 13:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
miniszuta 2013-01-23, 13:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
hadzbe 2013-01-23, 13:42 6
czym sie jaracie ? w Polce jest masa lepszych gosci od niego.

macie tu filmik ze mna a nie wspomne ze jest w Polsce masa lepszych gosci niz ja !

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem