👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
14godzin temu mógł dodać to jakiś użytkownik na YT, ale np 3 lata temu też mógł to dodać ktoś inny pod inną nazwą... lol ?l ;P
Niektórzy uważają YT za źródło informacji z pierwszej ręki jak widać

Technika przy rzutach i wsadach jest spoko, ale ogólnie to gra dla niedotykalskich lalusiów, zdążyłem zauważyć. Lekko przesuniesz przeciwnika barkiem podczas walki o piłkę - faul

BongMan napisał/a:
Technika przy rzutach i wsadach jest spoko, ale ogólnie to gra dla niedotykalskich lalusiów, zdążyłem zauważyć. Lekko przesuniesz przeciwnika barkiem podczas walki o piłkę - faul
![]()
Tak samo jak piłka nożna

Tak, tak BongMan, lepiej siedzieć i dodawać nowe posty na Sadolu
Chyba nigdy z kumplami w streeta nie grałeś...
Niedotykalskich? Jakiś roczek temu graliśmy z ziomkami na Agricoli, ja waga ciężka (ok 105 przy 192cm), reszta też nie chucherka i przychodzi ekipa "młodziaków" - na oko gimnazjum... Pytają, czy może zagramy na 2 kosze na drużyny - my, że spoko. Pierwsze, co zrobili, to założyli ochraniacze szczęk a potem... Się działo
Młodzi nas rozgromili, ale niewiele
Ja np. kilka razy leżałem w parterze, raz z przetrąconym barem, ale nie mazgailiśmy się, tylko graliśmy dalej
Jeszcze chcesz powiedzieć coś o lalusiach?

Niedotykalskich? Jakiś roczek temu graliśmy z ziomkami na Agricoli, ja waga ciężka (ok 105 przy 192cm), reszta też nie chucherka i przychodzi ekipa "młodziaków" - na oko gimnazjum... Pytają, czy może zagramy na 2 kosze na drużyny - my, że spoko. Pierwsze, co zrobili, to założyli ochraniacze szczęk a potem... Się działo

Ja np. kilka razy leżałem w parterze, raz z przetrąconym barem, ale nie mazgailiśmy się, tylko graliśmy dalej

Jeszcze chcesz powiedzieć coś o lalusiach?
SzybkiSasza, no w streeta nie grałem i nie o tym się wypowiadałem. Chodziło mi o zwykłą koszykówkę. Biegnie koleś i kozłuje, wbiegłem przed niego, wsadziłem rękę pod jego rękę w momencie jak piłka się odbijała od ziemi, przejąłem ją, a gościa odepchnąłem barkiem i pobiegłem z piłką dalej. Myślałem, że to normalne zagranie, a tu mi lament podnoszą, że faul. To był pierwszy i ostatni raz jak grałem w kosza.
Że wrzucone 14h temu, nie oznacza, że nie było.
AdBuster pojawia się tu 5min po dodaniu xd
AdBuster pojawia się tu 5min po dodaniu xd
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie