👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sadystyczne w sumie nie są, ale i tak są dobre, leci piwko

@ up bo to nie miało być sadystyczne tylko Saystyczne nauczcie się czytać ...

1. nauczyciele w Indiach zorganizowali lekcje dla bezdomnych dzieci
2. dziewczyna z chin chciała popełnić samobójstwo,po tym jak jej narzeczony odwołał ślub,w momencie,gdy skoczyła z 4 piętra,mężczyzna złapał ją i uratował jej życie
3. 2-letnia dziewczynka karmi matkę,która nie ma rąk
4. jego ostatnim życzeniem było zobaczyć jego kucyki
5. hindus żyjący na ulicy czeka na darmowe jedzenie z meczetu w stolicy Indii
2. dziewczyna z chin chciała popełnić samobójstwo,po tym jak jej narzeczony odwołał ślub,w momencie,gdy skoczyła z 4 piętra,mężczyzna złapał ją i uratował jej życie
Zdjęcie o zabarwieniu sadystycznym :
Donald Tusk wydymał 40 mln Polaków na kasę i ma się dobrze
Donald Tusk wydymał 40 mln Polaków na kasę i ma się dobrze

Gdyby Indie przyłączyć do UE to W KOŃCU Polska przestałaby być jednym z najbiedniejszych krajów wspólnoty

RockyWood napisał/a:
Gdyby Indie przyłączyć do UE to W KOŃCU Polska przestałaby być jednym z najbiedniejszych krajów wspólnoty
![]()
Indie i najbiedniejszy kraj? Indie to bogaty kraj ludzi. Gdyby przyłączyła do UE była by 4 najbogatszym państwem w Unii.
Jeśli chodzi o PKB są na 11 miejscu, a Polska na 22.

mika93 napisał/a:
1. nauczyciele w Indiach zorganizowali lekcje dla bezdomnych dzieci
Ty tak serio ??

RockyWood napisał/a:
![]()
Indie mają wyższe PKB(parytety siły nabywczej) a jeżeli Polska, która nawet nie jest członkiem g20 jak Indie

przecież to są najlepsze zdjęcia cyknięte w 2012 czy 2013 roku World Press czy coś takiego
Widziałem w gazecie
Widziałem w gazecie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie