Główna Poczekalnia (3) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu

Ankieta: O łowiectwie i myśliwych mam zdanie:

Są zajebiści.
20%
 20%  [ 8 ]
Popieram ich działania, są potrzebni.
30%
 30%  [ 12 ]
Lubie tych psycholi
28%
 28%  [ 11 ]
Nienawidzę tych psycholi
10%
 10%  [ 4 ]
)Nie popieram ich, ich działania są zbędne.
13%
 13%  [ 5 ]

Oddanych głosów: 40
Ankieta zakończona: 22 października 2014, 12:29

Ja wiem, że rozpęta się zagorzała "debata" na temat myśliwych, łowiectwa i zabijania "dla frajdy". Generalnie jestem za myśliwymi.

Dla koneserów militariów polecam uważną obserwację milisekund po wystrzale. Doskonale widać tor lotu pocisku, zwłaszcza na większym dystansie.

spojler dla moderatorów:
ukryta treść

PS. Proszę moderatora o utworzenie ankiety (nie mam uprawnień...) O tytule: O łowiectwie i myśliwych mam zdanie:
1) Są zajebiści.
2)Popieram ich działania, są potrzebni.
3)Lubie tych psycholi
4)Nienawidzę tych psycholi
5)Nie popieram ich, ich działania są zbędne.
6)Są pop🤬leni
PS2 Jak się nie da to tu dopiszcie, że nie i c🤬j
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-10-19, 9:01 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-19, 9:06 2
Jak_chcesz_to_chodz napisał/a:

Po co oni te niedźwiedzie zabijają bo chyba nie na mięso?

Kruk07 napisał/a:

No właśnie wszystko fajnie ale do niedźwiadków niech nie strzelają jak sobie grzecznie siedzą

Zapewne za blisko podchodziły do ludzkich osad i myśliwy dostał pozwolenie na odstrzał paru sztuk.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-19, 9:17 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-19, 9:22 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-19, 9:33 5
Zgłoś
tgdarek 2014-10-19, 9:34 8
Być może jestem socjopatom / psychopatom , ale mniej mną wstrząsa zabijanie ludzi niż zwierząt .
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-19, 9:40
Zgłoś
zilo210 2014-10-19, 9:45 10
tgdarek napisał/a:

Być może jestem socjopatom / psychopatom , ale mniej mną wstrząsa zabijanie ludzi niż zwierząt .

Na pewno jesteś idiotom
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-19, 10:02
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-19, 10:03 4
Zgłoś
joker28029 2014-10-19, 10:23 4
dla mnie polscy myśliwi to pajace i pasożyty strzelaja z ambon do zwierzat ktore z glodu wychodza na pola jesc albo plosza zwierzyne naganiaczami i strzelaja do niej kiedy ta przerazona biegnie tak robia je**** cioty chcesz polowac wytrop ja zaczaj sie na drzewie zabic zwierzyne z karabinu z 300m kazdy potrafi niech to z łuku albo kuszy zrobi.. zabijajac w ten sposób oddajesz szacunek zwierzeciu ktore zabijasz bo oni twierdza ze kochaja zwierzeta i maja szczunek...
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-19, 10:41 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-19, 12:05 3
Dopóki to zabijanie ma na celu jakąś kontrolę liczebności i ktoś to zje to jest ok ale jeśli ktoś idzie zabijać tylko po to żeby zabić i nakręcić film to jest z🤬bem
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-19, 12:39
Za materiał filmowy duże piwo, za ścieżkę dźwiękową sekwoja w dupę.

Gdyby ktoś miał moralne dylematy proponuję wyobrazić sobie, że zamiast jelonka czy niedźwiadka po drugiej stronie lufy stoi polak. I jak, od razu lepiej, nieprawdaż?
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-19, 12:50
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem