Nowy program amerykańskiej stacji tru TV
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-11-21, 19:55
Ten odcinek tez niezły:
Po tym helu śpiewa całkiem jak Cyndi Lauper
konto usunięte
2012-11-21, 19:57
Gruba świnia, kwiczy też zupełnie jak świnia...
konto usunięte
2012-11-21, 20:11
Ja p🤬lę, w 0:04 wygląda jak facet..
Ten koleś jest żałosny. Hajs się skończył, na równie nudnych i bezsensownych popisach w Jackass, więc zrobił jakąś bdurę dla zgimbusiałych hamburgerów, bo nie wiem kto się tym jara.. na dodatek, w każdym odcinku powtarza się wątek z wężami.. a teraz dawać => hejtować !!!!
deejay89 napisał/a:
Ten koleś jest żałosny. Hajs się skończył, na równie nudnych i bezsensownych popisach w Jackass, więc zrobił jakąś bdurę dla zgimbusiałych hamburgerów, bo nie wiem kto się tym jara.. na dodatek, w każdym odcinku powtarza się wątek z wężami.. a teraz dawać => hejtować !!!!
A jednak masz czas żeby obejrzeć i skomentować.
Inna kwestia - wymyśl coś żeby tv też to puściło.
hejtuj.
po prostu, wyrażam swoją opinię, a wchodzę tu po to, żeby pooglądać.
I tak właśnie powstaje heavy metal
konto usunięte
2012-11-21, 21:12
deejay89 napisał/a:
Hejtu hejtu, hejtuję hejtera...
Nasi już podj🤬i pomysł. Zdaje się na Eska TV leci polska wersja.
konto usunięte
2012-11-21, 21:24
Kozak!
konto usunięte
2012-11-21, 21:24
Nie ma jeszcze zbiorczego?
Zajebista blond asystentka Steve O

Leci piwko!
Cudze chwalicie, swego nie znacie.