Patrząc co ten "pan" robi z naszym pięknym krajem na myśl przychodzi mi tylko jedno:
Mowa oczywiście o fali "samobójstw", a tak bardziej na bieżąco to temat obowiązkowych szczepień, o których szerzej tutaj:
SZCZEPIENIA
Dokąd ten kraj zmierza?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-07-02, 8:38
@up masz rację że pedagodzy są nam potrzebni ale, nie w takich ilościach. Jeszcze parę lat to na jedno dziecko będzie przypadało 2 pedagogów. Rynek pracy jest już przepełniony więc nie dziw się że w kfc lub innym mcdonaldzie pełno jest absolwentów tego kierunku.
Powiedz mi jaką jeszcze ma wiedzę pedagog aby uchronić go przed bezrobociem? Nie oszukujmy się 95% ludzi idzie na takie kierunki tylko dla tego że jest łatwo.
konto usunięte
2012-07-02, 11:33
konto usunięte
2012-07-02, 13:28
Powinno być tak, że przykładowo mamy epidemie groźnej choroby, nie zgłoszę się na szczepienie przymusowe to automatycznie jestem wtedy staje się wrogiem i powinno się mnie odstrzelić. Jeśli ja mam widzimisie, że nie będę się szczepił bo nie, a mogę być zarażony groźną chorobą i co gorsza zarażać innych to powinno się traktować mnie jak morderce ot tyle
konto usunięte
2012-07-02, 16:48
@wudun,
owszem mogłoby się wydawać, że u nas jest zbyt wielu pedagogów, pragnę jednak zwrócić Twoją uwagę na fakt, że w krajach zagranicznych np. Holandii, klasa liczy sobie 10-15 uczniów i na nich przypada 2 pedagogów/nauczycieli. Przepracowują się bidaki.
I jeśli chodzi o powód wybierania takiego kierunku.
W wiekszosci ludzie nie wiedzą co z sobą zrobić.
Bo czyż to nie okrutna ironia, że o swoim życiu mamy decydować za młodu, gdy jesteśmy idiotami?
konto usunięte
2012-07-02, 17:56
Już widzę jak ludzie wychodzż na ulicę i obalajż ten rząd. W tym kraju jest dostatecznie dużo ludzi pozbawionych mózgu, żeby Tusk i spółka rządzili już 2 kadencję. I że niby teraz ci wszyscy ludzie nagle się obudzą, powstaną i zrobią rewolucję?? Jasne...
konto usunięte
2012-07-02, 22:20
Ja się marnych polaczków nie żałuję. Sami go wybrali. Teraz może założyć im jeszcze smycze i kagańce i ustawowo kazać szczekać. Ja się będę z tego marnego, naiwnego społeczeństwa śmiał do rozpuku. Chciało się Europy to będziecie ją mieli.
Tylko prawdziwych Polaków szanujących tradycję i Polskę jest mi szkoda...
konto usunięte
2012-07-03, 6:28
Nie lubię, jak ktoś pisze "polaczków". Powinny być za to bany z miejsca. Nie warny, bany.