Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kim Don Tusk
N................5 • 2012-07-01, 19:52
Patrząc co ten "pan" robi z naszym pięknym krajem na myśl przychodzi mi tylko jedno:

Mowa oczywiście o fali "samobójstw", a tak bardziej na bieżąco to temat obowiązkowych szczepień, o których szerzej tutaj: SZCZEPIENIA
Dokąd ten kraj zmierza?
Zgłoś
W................r 2012-07-01, 19:55 27
do rewolucji mój kolego do rewolucji! i tak już te k🤬y balansują na linie jak cyrkowce wystarczy jedna iskra i miasta zaczną płonąć bo ludzie podpalą skarbówke zusy c🤬je móje itp
Zgłoś
t................a 2012-07-01, 19:57 3
na temat tuska juz raz powiedzialem to dostalem warna
wiec pewnie nawet tutaj ta menda kontroluje wypowiedzi
Zgłoś
s................s 2012-07-01, 20:00
Zgłoś
s................s 2012-07-01, 20:31
Najlepiej zróbmy tak jak w Syrii sadistic.pl/powstanie-w-syrii-vt87399.htm
Zgłoś
preliator 2012-07-01, 20:38 2
Widzę, że sadistic jest już wykorzystywany jako tuba polityczna. Nie pałam miłością do Tuska ale pamiętajcie - jeśli ktoś próbuje was do czegoś/kogoś zniechęcić, to sam ma w tym interes.
Zgłoś
s................s 2012-07-01, 20:47
the_owca, jak zdjęcie c🤬ja z rasistowskim podpisem na główną wkleiłeś to się nie dziwię, że warna dostałeś
Zgłoś
Mr.Drwalu 2012-07-01, 20:52 6
MrDarkenRahl napisał/a:

....Mowa oczywiście o fali "samobójstw"...

To nie żadna fala samobójstw.
W Polsce od paru miesięcy krąży chciwy i podstępny seryjny samobójca. Mam nadzieję, że polskie służby bezpieczeństwa złapią go jak najszybciej, wydadzą wyrok na niego w formie dożywocia za nim znów kogoś zaatakuje.

podpis użytkownika

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
W................r 2012-07-01, 22:38 1
@up stary k🤬a uważaj bo on może to czytać i co jak wpadnie Ci na chate hehe nie no prawda jest taka ludzie że dobrze wiemy że jest w naszym kraju c🤬jowo i że to nie jest kwetia tego że Ty jestes k🤬a z pis Ty z po i innych dziwnych tworów gdzie są ludzie którzy są normalni można ich zostawiać ale większość to zajebiści wałkarze i sorry zdrajcy własnego Państwa i Narodu więc k🤬a może na chwile od betonować swój mózg i skończyć p🤬lić i zrobić to dla Polski a nie k🤬a wiecznie mówić że ja głosowałem na moja parte bo jest lepsza niż twoja i sp🤬alaj nieważne z jakiej jesteś k🤬a klasy społecznej biedy czy bogaty nie ma co o to się k🤬a pizgać że ja jestem bogaty to c🤬j wam w dupę biedni i że tylko biedni nawołują do zmian zaś biedy powie j🤬 was bogatych bo macie koryto to nie chcecie nic zmieniać bo to jest poj🤬e i prowadzi tylko do tego że jesteśmy w jakimś konflikcie między nami samymi a za naszymi plecami jebią nam takie wały że jak się świat nie skończy to skończy się Polska! tak trudno jest na chwilę o tym zapomnieć i zrobić coś dla kraju aby żyło się nam naprawdę lepiej i dostanej przecież rewolucja totalny rozp🤬ol to jest ostateczność myślę że jeśli wszyscy na chwilę zamkniemy swoje mordy i zaczniemy mówić jednym głosem bez podziałów to możemy odzyskać nasz Kraj co za problem zrobić partie znajdą się ludzie od gadania od myślenia jak to k🤬a posklejać na chwile i zbudować coś nowego znajdzie się wszystko wystarczy chcieć zróbmy to dla Polski co mamy do stracenia jeśli i tak już straciliśmy w własnym kraju poczucie bezpieczeństwa tego że kraj ustanawia mądre prawo które ułatwia Ci życie i Cię chroni na własnym terenie a nie up🤬la na każdym kroku i czym to się różni od komuny faszyzmu? niczym a nawet jest c🤬jowesze bo dodano jeszcze do tego jeszcze zj🤬ą demokracją i co to ma być? ludzie przecież to już nawet nie jest śmieszne tylko tragedia c🤬j już w resztę bo od lat 80 można by było napisać książkę o jednym wielkim wale więc p🤬lić to i idziemy wszyscy się napić!
Zgłoś
~Angel 2012-07-01, 22:45 17

chyba naszkrobałeś najdłuższe zdanie na forum

podpis użytkownika

Zgłoś
pakicito 2012-07-01, 23:36 1
Cytat:

Widzę, że sadistic jest już wykorzystywany jako tuba polityczna. Nie pałam miłością do Tuska ale pamiętajcie - jeśli ktoś próbuje was do czegoś/kogoś zniechęcić, to sam ma w tym interes.

może taki interes, żeby się Polakom lepiej żyło?
Zgłoś
K................r 2012-07-02, 1:35 3
pakicito napisał/a:

może taki interes, żeby się Polakom lepiej żyło?

Na pewno nap🤬lanie postów na sadolu sprawi, że nam Polakom będzie się żyło lepiej
Zgłoś
fioletowyaligator 2012-07-02, 1:53 1
Wdr napisał/a:

do rewolucji mój kolego do rewolucji! i tak już te k***y balansują na linie jak cyrkowce wystarczy jedna iskra i miasta zaczną płonąć bo ludzie podpalą skarbówke zusy ch*je móje itp

Czy Ty mówisz serio?

Przecież widzisz, że jest rozp🤬ol wokoło. Twoim pomysłem jest zrobienie jeszcze większego bałaganu?

Jeszcze nie widziałem żeby ktoś karabinem zbudował szpital albo wyhodował krowę.

Do roboty!

Przypominam, że w demokracji są sposoby na zmianę rządu inne od zbrojnych.
Zgłoś
M................i 2012-07-02, 2:02
orka.sejm.gov.pl/Druki7ka.nsf/0/7BEE578C6AAB0E76C12579DD004EA0D4/$File/293.pdf

eczyzo.salon24.pl/430666,obowiazkowe-przymusowe-szczepienia
Zgłoś
o................i 2012-07-02, 2:29 1
Cytat:

Przypominam, że w demokracji są sposoby na zmianę rządu inne od zbrojnych.

to już zależy kto rządzi mediami, sondażami i liczy głosy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie