📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
otrzęsiny, karnawały. Bardziej jesteśmy rozerwani!
poza tym sadzyszczymy sie na zwierzętach, ale jak już wpadniemy pod auto to bedzie na sadola!
poza tym sadzyszczymy sie na zwierzętach, ale jak już wpadniemy pod auto to bedzie na sadola!

Studiuj człowieku a i tak nazwa Cie złodziejem mleka :/
Zapomniałem dodać że wszytko co te dzieciaki mówią to prawda.
Zapomniałem dodać że wszytko co te dzieciaki mówią to prawda.

Po co się student żeni?
Te dzieci jakieś zacofane... Wiadomo żeby mieć pod ręką co por🤬ać...
Te dzieci jakieś zacofane... Wiadomo żeby mieć pod ręką co por🤬ać...

Jakież urocze, małe dziubdziunie.
Wiedzą za dużo, kill them all!
Wiedzą za dużo, kill them all!

mnie rozwalilo jak mowili ze studentka stara sie podac jak najlepsze danie, zeby mu smakowalo.....
nie zauwazylem...!

@matx jesteś studentem? Bo podstaw ortografii chyba nie znasz. W tym wypadku pisze się NIEJEDEN.
A swoją drogą "student różni się od normalnego człowieka"
A swoją drogą "student różni się od normalnego człowieka"

pijani studenci mówią kobietom "brzydkie komplementy", dobre określenie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie