Pamiętam że ostatnio był konkurs na twarz Kinder Czekolady i proszę Krzysio jak zawsze pierwszy
przestańcie się z niego śmiać, to choroba jak każda inna.
Beniamin Button też na nią cierpiał !
Beniamin Button też na nią cierpiał !

Bartek2016 napisał/a:
to jest już stare jak łoooo...no mojej mamy
I skończcie k🤬a z tym, że coś jest stare. Było tu? Nie? To wyp🤬alać.

(hipotetycznie) jakby "ale urwał" czy coś podobnego TU nie było to też sugerujesz zamieszczenie tego ??
up
wez sie k🤬a w filozofa nie baw.. ziomek ma racje - nie bylo tu tego. moze dla jednych to jest gowno, a dla drugich ambrozja spośród innych gówien co spowoduje uśmiech na niektórych twarzach, zadowolenie w spoleczeństwie, poprawe humoru, ludzie zaczną wychodzic na dwor, poznawać innych, swiat pojdzie do przodu, zaczną sie rodzić dzieci, ale co z tego jak w ich zylach poplynie ta sama krew, krew czlowieka ktory filozofuje nad gównem jakby to mialo jakiekolwiek k🤬a znaczenie.
wez sie k🤬a w filozofa nie baw.. ziomek ma racje - nie bylo tu tego. moze dla jednych to jest gowno, a dla drugich ambrozja spośród innych gówien co spowoduje uśmiech na niektórych twarzach, zadowolenie w spoleczeństwie, poprawe humoru, ludzie zaczną wychodzic na dwor, poznawać innych, swiat pojdzie do przodu, zaczną sie rodzić dzieci, ale co z tego jak w ich zylach poplynie ta sama krew, krew czlowieka ktory filozofuje nad gównem jakby to mialo jakiekolwiek k🤬a znaczenie.
Danam napisał/a:
up
Więc czemu filozofujesz?
podpis użytkownika
Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!
Tutaj jest jeszcze stary, za jakieś 5 lat zrobią nowe zdjęcie, jak będzie młody i będzie jak znalazł