chamskie jak c🤬j, jeszcze dzieci w to mieszać, rozumiem czarny humor, a jak by to był twój syn na wózku tez byś robił takie memy ? pozdro dla rydzyka
@rados90
Skończ p🤬lić
Wielce bronisz walców na chodniku a sam zapewne walisz do zdjęć kobiet z sadistica
btw
hah k🤬a mocne
To jest właśnie czarny humor
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Skończ p🤬lić

Wielce bronisz walców na chodniku a sam zapewne walisz do zdjęć kobiet z sadistica

btw

hah k🤬a mocne

To jest właśnie czarny humor

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
rados90 napisał/a:
chamskie jak c🤬j, jeszcze dzieci w to mieszać, rozumiem czarny humor, a jak by to był twój syn na wózku tez byś robił takie memy ? pozdro dla rydzyka
słaba prowokacja
rados90 napisał/a:
Kolego przesympatyczny !!!
Chyba niechcąco pomyliłeś portale traktujące o szeroko pojętym humorze. ten, na którym własnie się znajdujesz porusza tematykę humoru tzw. czarnego (sama nazwa portalu już może Cie naprowadzić na tematykę jaką w nim odnajdziesz).
Mając na uwadze powyższe wiedz, że dzieci bez rączek, dzieci na wózkach, downy i inne c🤬j wie co strasznie bawi wszystkich i ogólnie wk🤬iające są komentarze takie jak twój.
Napisałbym abyś .... ale dostanę warninga więc napisze tylko: odejdź w pokoju ...

podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"

@up to pozdro wam i r🤬ajcie wasze dzieci w nocy
obyście im dupy porozrywali bo po takich genach i tak nic mądrego po tym świecie by nie chodziło

rados90 napisał/a:
@up to pozdro wam i r🤬ajcie wasze dzieci w nocy
obyście im dupy porozrywali bo po takich genach i tak nic mądrego po tym świecie by nie chodziło
![]()
...wiedz również że twoje doświadczenia z dzieciństwa niekoniecznie nas interesują ...
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"

rados90 napisał/a:
rozumiem czarny humor
nie rozumiesz.

@rados90
9z10 twoich tematów to było.pl lub suchary. I ty rozumiesz czarny humor?
9z10 twoich tematów to było.pl lub suchary. I ty rozumiesz czarny humor?